Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Stepbænk

20 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Billig Stepbænk med 3 Positioner

Billig Stepbænk med 3 Positioner

Billig stepbænk med 3 positioner til Danmarks billigste pris! Det der er unikt ved denne effektive stepbænk, er, at den laveste position er 10cm, hvilket gør den særligt velegnet til ældre. Lækker billig stepbænk som har 3 højdemuligheder, det kan justeres til; 11cm, 16cm og 21cm. Dette gør, at stepbænken giver mulighed for mere varieret og afvekslende step træning, og gør således træningsmulighederne mere dynamiske. Med denne billige stepbænk får du mulighed for at lave en intens cardiotræning, der kan stramme baller og lår op, med øvelser såsom step-ups eller vertical jump, armbøjninger med elevation og mange andre øvelser. Denne billige stepbænk kan med fordel bruges i rutinerede rutiner såsom step fitness til en gennemgribende cardio og opstrammende træning. Med en billig stepbænk som denne har du et simpelt men ekstremt effektivt træningsredskab, som ikke fylder ret meget og kan bruges i eget hjem eller i fitnesscenter, til med få midler og uden det store kendskab til teknik at give en sikker og god træning. Stepbænken har en topplade med en størrelse på 109*41*11cm. Egner sig til konditionstræning og opstramning af baller og lårGiver funktionel styrke og hurtighedForbedrer din koordination og toner dine muskler. Med en billig stepbænk med disse mange muligheder kan du få en af de bedste all-round træninger for fitness, kalorieforbrænding og muskeltone på baller og lår. Og med den beskedne pris, samt den beskedne mængde plads en stepbænk optager, samt de utallige træningsmuligheder, er det næsten dumt ikke at investere i en super billig stepbænk med hele 3 positioner. BEMÆRK: LEVERES I GRØN/SORT PLADE OG SORTE FØDDER

349 kr.
398 kr.inkl. fragt
Nettofitness.dk
Stepbænk Elite inkl. træningselastik

Stepbænk Elite inkl. træningselastik

Step- og træningsbænk i En inkl. træningselastik. En stepbænk er et effektivt og sjovt træningsredskab til både cardio- og styrketræning. Perfekt til aerobic og styrkeøvelser med eller uden vægte. Kan justeres til to højder. Ved at vælge et højdejusterbart stepbænk kan du indstille bænken til dit træningsniveau.Bænken kan gøres til træningbænk, hvor ryggen kan indstilles i 3 hældninger udover vandret. Således kan ryggen indstilles efter styrkeøvelsen. Sammen med stepbænken medfølger en træningselastik. Denne form for træningselastik, også kendt undernavnet power tube eller toning tube, er et af de mest effektive all-round træningsredskaber.Træningselastikken har håndtag med skumgreb, hvilket sørger god komfort under træning. Bænkens materiale er i PP plast. Denne plasttype er kendt for sin stivhed og gode bestandighed, hvilket gør stepbænken til et sikkert og holdbart valg. Overfladen af stepbænken er ruflet og har et godt og sikkert greb, således man ikke glider under træning.Redskaberne kræver ikke meget opbevaringsplads og kan nemt findes frem og gemmes væk igen. Sammen sikre stepbænken og træningselastikken optimal, alsidig og effektiv træning der hjemme. Vægt: 14,7 kg

899 kr.
938 kr.inkl. fragt
moreland.dk
Reebok Stepbænk

Reebok Stepbænk

Den professionelle stepbænk kendt fra alle fitness centrene! Reebok stepbænk har skidsikre overflade samt gulvblokke og er konstrueret i et stykke. Den har 3 højdeindestillinger - 15, 20 og 25 centimeter. Det kan anbefales at bruge Reebok stepbænk til funktionel og konditionstræning, vægttræning samt træning for balance og eksplosivitet. Reebok stepbænk strammer op i bagdelen, læggene og lårmuskler. Den giver en høj og hurtig kalorieforbrænding og god kondition. Samtidig træner man sin koordination og styrke. Reebok stepbænken er den mest populære stepbænk i hele verden og er et anerkendt mærke. Reebok stepboard er flot, alsidig og slidstærk. - Velegnet til konditionstræning, opstramning af baller og lårmuskler og generel all-round træning - Forbedrer din kondition- og koordination og toner dine muskler - Giver funktionel styrke og hurtighed - Den måler 102 x 38,5 x 25 cm i opstillet mål , har en vægt på 7,5kg og en max. brugervægt på 110 kg Den er nem at opbevare og simpel at bruge, fantastisk hvis du foretrækker at træne hjemme. Stepbænken kan anvendes til stepups med kettlebells, placeres side om side til armbøjninger med elevation, eller bruges til lægøvelser som f.eks. calf raises. Anvendelsesmulighederne er derfor mange, og kun fantasien sætter grænsen med Reebok stepbænk.

799 kr.

Fri fragt

Nettofitness.dk
Stepbænk

Stepbænk

Stepbænk med skridsikker overflade Farve: Sort og grå Måler 90 x 35 cm Kan indstilles i 3 højder - 15cm, 20cm og 25 cm. Max. brugervægt 110 kg. Selve bænken vejer 7.5 kg. Stepbænk i kraftig kvalitet velegnet til kommercielt brug i fitnesscentre, sportsklubber og til firmamotion, men stepbænken kan også sagtens bruges til hjemmetræning, hvis man ønsker en stepbænk i ekstra god kvalitet. Stepbænken kan justeres i højde, hvilket giver rig mulighed for en god steptræning med masser af variation i træningsøvelser. Disse stepbænke er et af vores mest solgte fitness produkter til professionelt og privat brug, og derfor har vi sørget for, at prisen er meget lav . Hvad er fordelene ved steptræning? 1. Steptræning består typisk af en række funktionelle aerobic øvelser med fokus på fedtforbrænding og intens konditionstræning. En stor fordel ved steptræning er, at man hurtigt kan tabe sig. 2. I modsætning til fx løb, længere gåture eller cykling, vil man typisk med steptræning opleve en højere intensitet i træningen, som også styrker muskler og især strammer lårmuskler og baller op. 3. Steptræning er meget populært som holdtræning i fitnesscentre. Et af grundene herfor er, at steptræning er let at komme i gang med og utroligt effektivt. 4. Hjemmetræning med stepbænke er meget populært hos især kvinder. En god fordel ved steptræning i hjemmet er, at en stepbænk ikke fylder specielt meget i forhold til eksempelvis en kondicykel eller et løbebånd.

499 kr.
548 kr.inkl. fragt
Nettofitness.dk
Stepbænk med skridsikker overflade (108 x 40 cm)

Stepbænk med skridsikker overflade (108 x 40 cm)

Her får du en virkelig lækker billig stepbænk, hvor prisen er skruet helt i bund. Stepbænken er perfekt til hjemmebrug eller til den mindre træningssteder, hvor der ikke er så meget plads. På trods af stepbænkens beskedne pris kan den justeres i 3 forskellige højder, så den kan indstilles til dit træningsniveau. Effektivt træningsudstyr som ikke optager plads En stepbænk er perfekt til dig, der leder efter effektivt træningsudstyr, men ikke har plads til det helt store. Stepbænken er nemlig en yderst fleksibel træningsform, som nemt kan opbevares og flyttes rundt på. Stepbænken har disse mål: Længde: 108 cm. Bredde: 40 Højde(r): kan indstilles til 10, 15 og 20 cm. Selvom stepbænken ikke syner af meget, kan du med den rette indsats sagtens få gang i pulsen og fedtforbrændingen. Stepbænken er lavet med det specifikke formål, at du effektivt skal kunne træne hele underkroppen (baller lår og læg) og samtidig få pulsen op. Stepbænken bruges i høj grad til aerobic og step, men der er også mulighed for at udføre mange andre øvelser. Du kan eksempelvis vælge at kombinere din træning på stepbænken med håndvægte eller kettlebells. Du kan forbedre både kondition og udholdenhed En stepbænk er et multifunktionelt redskab, som både kan træne og forbedre din kondition og øge din udholdenhed. Det smarte ved en stepbænk er, at du kan træne hele kroppen mens du samtidig forbrænder fedt eksempelvis i form af aerobic øvelser. Det er altid en god idé at variere sin træning, og med denne stepbænk kan du lave mange funktionelle cardio øvelser med høj intensitet. Mangler du udfordring i din træning med stepbænk? Så kan du vælge at inkorporere bodypump i din træning. På den måde kan du sætte intensiteten op, og hvis du vil se resultater, skal du sørge for altid at udfordre dig selv. Du kan se vores store udvalg af udstyr til bodypump her.

449 kr.

Fri fragt

Billig-fitness.dk
Aerobic Stepbænk - Sort/rød/grå - Her får du meget for pengene!

Aerobic Stepbænk - Sort/rød/grå - Her får du meget for pengene!

Aerobic Stepbænk - Sort/rød/grå - Her får du virkelig meget for pengene Med denne Aerobic Stepbænk fra tyske Hudora får du virkelig meget for pengene! Den er i en stærk kvalitet og er ideel til fitness, aerobic og pilates. Stepbænken er skridsikker og har 2 højde-indstillinger: 10cm/15cm. Kvalitet til den rigtige pris og husk at leveringen er med i prisen! Aerobic Stepbænk: - er skridsikker med Gummidutter . - har sikker skridfast overflade. - har 2 højde-indstillinger: 10cm/15cm - ideel til fitness,Aerobic og pilates. - med målene: 68cm (L) x 28cm (B) x 10/15 cm (H) - max belastning er 110 kg.

379 kr.

Fragt ukendt

Homex

Stepbænk - 2 højder

Stepbænk - 2 højder

Stepbænk, justerbar i 2 højder. Stepbænk, konstrueret i ét stykke med skridsikre blokke og overflade. Denne stepbænk kan indstilles til en højde på 10 cm eller 15 cm.

295 kr.
320 kr.inkl. fragt
FNEBS.com Sport
Lille stepbænk kvadratisk (40,5 x 40,5)

Lille stepbænk kvadratisk (40,5 x 40,5)

Lille, kvadratisk stepbænk Her får du en smart stepbænk fra det anerkendte mærke Nordic Strength. Stepbænken er kompakt og nem at pakke sammen, så den er oplagt til brug i hjemmet, hvor den nemt kan gemmes væk. Stepbænken er kvadratisk, så den er også nem at stable. Stepbænken er en smart lille sag, så den er også billigere end nogle af vores større, mere robuste stepbænke. Information: Vægten er 2,5 kg Den måler 40,5 x 40,5 i bredde og længde Den måler totalt 20 cm i højden,og kan indstilles i 3 højder = 10,5 cm, 16 cm og 20 cm. Der er 3 højdeindstillinger Skridsikker trædeflade i gummi Max belastning: 150 kg Smart stepbænk, som ikke optager unødig plads Stepbænken er perfekt til dig, der leder efter en stepbænk, som du kan bruge derhjemme. Den fylder nemlig ingenting, og så er den på grund af dens kvadratiske form nem at opbevare. Stepbænken kan dog også bruges i centre, hvor den ikke optager for megen plads på gulvet. Stepbænken er på grund af dens form også nem at stable. Den smarte stepbænk vejer kun 2,5 kg., og så måler den kun 40,5 x 40,5 med en højde på 10,5-20 cm. Stepbænken har derudover 3 forskellige højdeindstillinger, som gør den praktisk i brug. Derudover er den udstyret med trædeflader i skridsikker gummi, så både du og bænken står solidt under træningsøvelser. Mulighed for mange forskellige øvelser En stepbænk kan bruges til mange forskellige øvelser, men den bruges i særdeleshed i forbindelse med aerobic og step, hvor den nærmest er en uundværlig genstand. En stepbænk indbyder til effektiv træning, hvor du både får konditionstræning og udholdenhedstræning. Stepbænken er lavet med det specifikke formål, at den skal kunne træne hele underkroppen. Når du bruger den til træning får du altså både trænet baller, lår og lægge. Da den smarte stepbænk kan indstilles i 3 forskellige højder, kan du nemt indstille bænken, så den passer til dit træningsniveau. Stepbænken her er perfekt til træning i hjemmet, da den nemt kan flyttes rundt. Hvis vejret ikke lig...

299 kr.

Fri fragt

Billig-fitness.dk
Billig justerbar stepbænk Mini - (68x28x10 cm)

Billig justerbar stepbænk Mini - (68x28x10 cm)

Her får du en super fin stepbænk fra Nordic Strength, der kan justeres i højden. Stepbænken er den mindste i en serie af 3 stepbænke vi har fået hjem. 68 cm x 28 cm i overfladen Kan justeres i enten 10 eller 15 cm Solidt plastik materiale Max belastning: 150 kg Denne stepbænk er perfekt til hjemmetræningen, da den fylder meget lidt, og derfor kan gemmes væk mange steder.

229 kr.

Fri fragt

Billig-fitness.dk
Aerobic stepbænk

Aerobic stepbænk

Stepper til aerobic og til almindelig hjemmetræning. Kan indstilles til enten 14 eller 19 cm i højden. Lavet i solid plast materiale med skridsikret bund. Måler: 67 x 40 x 14/19 cm

399 kr.

Fragt ukendt

fitnessgrossisten

Aerobic Stepbænk

Aerobic Stepbænk

Sundhed erhverv og privat Aerobic stepbænk i klassisk design Kom i superform med denne Aerobic stepbænk Denne Aerobic stepbænk er udført med meget stabile skridsikre gummifødder som gør bænken ideel til mange forskellige former for træning – bl.a. aerobic. Aerobic stepbænken er indstillelig i højden i 2 trin fra 10 cm. til 20 cm. Højdeklodsen tages nemt af, og placeres under selve bænken. Den klassiske aerobic stepbænk er det perfekte redskab til at komme i superform Der findes mange forskellige typer af træningsudstyr som kan bruges til at komme i form, men ikke ret meget slår den klassiske aerobic stepbænk. Med denne stepbænk kan du fx meget nemt og lige til træne din kondition. Intet er mere effektivt end trappetræning til netop dette formål. Med stepbænken trappetræner du når du skiftevis går op på det ene ben, ned med det samme, op på det andet ben og og ned med det samme. Kør lange træningspas eller korte med indlagte intervaller – kun fantasien sætter grænser. Men effektivt er det. Når du træner trappetræning med aerobic stepbænken som redskab, øger du din muskelstyrke i ben og balder. Stærke muskler øger forbrændingen og er dermed med til at du meget nemmere kan holde din vægt eller endda tabe dig. Hvis du ønsker at tage på, så gør du det også effektivt med denne aerobic stepbænk da muskelmassen langsomt øges ved regelmæssig træning. Du træner også nemt og let koordination hvor du kan følge et af de mange programmer på YouTube eller andre medier. Mangler du lige de sidste skridt før du har nået dine daglige 10.000 skridt som sundhedsstyrelsen anbefaler som dagligt motionsmål? Så er din aerobic stepbænk også et rigtig godt alternativ til den spadseretur du bare ikke har overskud til lige nu Træner du i fitnesscenter på et af de utallige mange forskellige typer af hold, så kan du nu “snyde” lidt derhjemme og få koordinationen ind under huden. Eller gider du bare ikke at kæmpe om pladserne eller passer tiderne til holdtræningen i fitnesscenteret dig blot ikk...

370 kr.

Fragt ukendt

Sundhedspartnerdk

Billig justerbar stepbænk Maxi - (90x32x15 cm)

Billig justerbar stepbænk Maxi - (90x32x15 cm)

Her får du en super fin stepbænk fra Nordic Strength, der kan justeres i højden. Stepbænken er den største i en serie af 3 stepbænke vi har fået hjem. 90 cm x 32 cm i overfladen Kan justeres i 3 niveauer. 15, 20 eller 25 cm i højden. Solidt plastik materiale Max belastning: 150 kg Denne stepbænk er perfekt til hjemmetræningen, da den fylder meget lidt, og derfor kan gemmes væk mange steder.

449 kr.

Fri fragt

Billig-fitness.dk
Stepbænk Reebok Pro Delta

Stepbænk Reebok Pro Delta

Den professionelle Reebok Delta stepbænk er konstrueret i ét stykke. Stepbænken kan indstilles i 3 forskellige højder, og har skridsikre gulvblokke samt overflade. Tekniske data : - Mål: 90 x 35 cm (LxB) - Skridsikker overflade. - Maks brugervægt: 110 kg. (Bemærk at nogle forhandlere reklamerer med en maks. brugervægt på 180 kg. Dette er IKKE korrekt) - Højdeindstillinger: 15/20/25 cm. - Vægt: 8 kg

845 kr.

Fri fragt

Bm-fitness

STEPBÆNK 68x28x10CM

STEPBÆNK 68x28x10CM

213 kr.

Fragt ukendt

Engrospriser.dk

Stepbænk STEPMATE

Stepbænk STEPMATE

Stepper med anti-slip overflade til en god pris. Stephøjde 13 cm, med fødder 18 cm. Forskellige workouts, med højdeindstillingen fra fødderne. Kan nemt staples, så de er pladsbesparende. Størrelse 75 x 40 x 13/18 cm, vægt ca. 4 kg.

295 kr.
360 kr.inkl. fragt
Presenco Sport
Billig justerbar stepbænk Medium - (78x28x10 cm)

Billig justerbar stepbænk Medium - (78x28x10 cm)

Her får du en super fin stepbænk fra Nordic Strength, der kan justeres i højden. Stepbænken er den mellemste i en serie af 3 stepbænke vi har fået hjem. 78 cm x 28 cm i overfladen Kan justeres i 3 niveauer. 10, 15 eller 20 cm i højden. Solidt plastik materiale Max belastning: 150 kg Denne stepbænk er perfekt til hjemmetræningen, da den fylder meget lidt, og derfor kan gemmes væk mange steder.

349 kr.

Fri fragt

Billig-fitness.dk
Fitness Stepbænk

Fitness Stepbænk

Step bænk i kraftig plast. Kan indstilles i 3 højder på 15, 20 og 25 cm. Nubret non-slip overflade som stadig er behagelig at træne på. En stepbænk er ideel til holdtræning men især også til hjemmetræningen da den ikke fylder meget i forhold til de store kondimaskiner. Steptræning er effektiv til fedtforbrænding og konditionstræning. Maksimal brugervægt er 180 kg. Bredde: 90 cm Dybde: 35 cm Højde: 15-25 cm

499 kr.

Fragt ukendt

fitnessgrossisten

Aqua Stepbænk

Aqua Stepbænk

Størrelse 68 x 36 cm. Stepbænken kan højdejusteres fra 13,5 - 18,5 cm. Ekstremt funktionelt design med antiglid coated top. Bliver stabilt på bunden i poolen pga. vægten.

720 kr.
785 kr.inkl. fragt
Presenco Sport
Reebok Body bar 7 kg...

Reebok Body bar 7 kg...

Reebok Training Bar styrker din aerobictræning. Farverne markerer vægtklassen og giver let adgang til det rigtige niveau. Reebok Training Bar er et effektivt redskab til f.eks. dine knæbøjninger, skulderpres, brystpres og armøvelser. Reebok Body Bars giver dine muskler ekstra udfordringer, og kan bruges til at øge din styrke, smidighed samt forbrænding. Detaljer: Fremstillet i vinylbelagt stål. Fås også fra 3 - 7 kg. Anbefalede produkter til at få det meste ud af din træning og din maskine Reebok Stepbænk Studio DELTAEn stepbænk er en sund måde at træne på, og du får en stor effekt af din kredsløbstræning. Reebok stepbænk kan benyttes sammen med Reebok Training Bar, og flere øvelser kan kombineres for at optimere din træning.

199 kr.
264 kr.inkl. fragt
fitnessbutikken.dk
Reebok Training Bar 5 kg...

Reebok Training Bar 5 kg...

Reebok Training Bar styrker din aerobictræning. Farverne markerer vægtklassen og giver let adgang til det rigtige niveau. Reebok Training Bar er et effektivt redskab til f.eks. dine knæbøjninger, skulderpres, brystpres og armøvelser. Reebok Body Bars giver dine muskler ekstra udfordringer, og kan bruges til at øge din styrke, smidighed samt forbrænding. Detaljer: Fremstillet i vinylbelagt stål. Fås også fra 3 - 7 kg. Anbefalede produkter til at få det meste ud af din træning og din maskine Reebok Stepbænk Studio DELTAEn stepbænk er en sund måde at træne på og du får en stor effekt af din kredsløbstræning. Reebok stepbænk kan benyttes sammen med Reebok Training Bar og flere øvelser kan kombineres for at optimere din træning.

179 kr.
244 kr.inkl. fragt
fitnessbutikken.dk
Log ind

Bliv gratis medlem