Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Træningsudstyr

1000+ produkter

Sorter efter popularitet
Eksperttest

Foam roller - Her er de bedste modeller til hjemmebrug

Har du ømme og anspændte muskler efter træning? En foam roller er et utrolig alsidigt redskab, som kan bruges til massage og udstrækning, men også træning. Vi har testet de populære skumruller og udpeger Casall Tube Roll til bedst i test. Den giver en dyb massage og er meget effektiv for underkroppen.

1

3

...

27

...

50

Relaterede butikstilbud

Omni Select 2,5 - 25 kg. sæt inkl. stativ

Omni Select 2,5 - 25 kg. sæt inkl. stativ

Omni Select håndvægtsæt fra 2½-25 kg. Inkl. stativ Vejledende pris: 3.499,00 kr. 2 stk. Håndvægte 2½-25 kg inkl. 1 stk. stativ til håndvægtene 2,5 -25 kg. nemt justerbare håndvægtsæt på et smart stativ. Med denne Omni Select Håndvægt får du 10 håndvægte i én og samme håndvægt fra 2,5 - 25 kg. Nem justering af vægten på håndtaget og du har den ønskede vægt fra 2,5 kg. til 25 kg. i 2,5 kg. spring. Ingen løse vægtskiver der ligger og flyder. Nu står håndvægtsættet klar til brug hele tiden. Og det ser godt ud. Håndvægten har samme længde lige meget hvor mange eller få kg. der er på. Derfor vælger man Omni Select håndvægte: • Nemt og lækkert at bruge • Flot og indbydende til træning • Høj kvalitet • Meget billigere end faste håndvægte Med andre ord er dette en håndvægt der både sparer dig for tid og penge!

2.799 kr.
2.859 kr.inkl. fragt
fitnessgruppen
Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Ekstra stor yogamåtte Skøn og praktisk træningsmåtte som har en glat side og en bølget.Størrelse: 200 x 100 x 0,6 cmEt must have for alle yogaudøvere. Måtten er perfekt at anvende i hjemmet, på træningscentret eller når du rejser. En polstret måtte som gør udfordrende træning både praktisk og behagelig.Et behageligt og støddæmpende materiale til gulvøvelser.Måtten kombinerer ydeevne og holdbarhed med et rejsevenligt letvægtsdesign og overlegen afdæmpning, og måtten er skånsom mod din krop og miljøet. Rejsevenlig.Ingen PVC eller giftige blødgørere.Dobbelt funktionsafdæmpning: et tykkere lag med en åben celleoverflade giver en letvægts-afdæmpning. Måtten kan også vendes opad for at sikre en bedre friktion.

179 kr.
218 kr.inkl. fragt
24hshop.dk
MX55 håndvægte fra 4,5 til 24,9 kg med stander

MX55 håndvægte fra 4,5 til 24,9 kg med stander

MX55 justerbare håndvægte erstatter 20 enkelt håndvægte! Med håndvægte kan man træne næsten alle muskler i kroppen effektivt. Desværre kan man dog ikke træne hver muskel med den samme vægt. Derfor har man ofte brug for flere Håndvægte for at kunne træne alt. MX55 justerbare håndvægte afhjælper dette problem. Takket være en genial justeringsmekanisme erstatter en MX55 håndvægt et håndvægtsæt bestående af 10 håndvægte fra 4,5 til 24,9 kg! Sættet bestående af 2 håndvægte og stander er et pladsbesparende og omkostningseffektivt alternativ til at købe et håndvægtesæt med 20 håndvægte! Raffineret justeringssystem og førsteklasses forarbejdning Fordelen ved dette håndvægtesystem er at vægten hurtigt og let kan ændres: Blot ved at trykke og dreje, kan du tilføje eller afmontere passende vægtskiver på standeren. Det også patenterede system til sikring af vægtskiverne så de er kilet sammen forhindrer at der opstår støj. Standeren til de justerbare håndvægte er designet således at åbningen til håndvægtene er meget behagelig: Håndvægtene er behageligt afstemt, og skal ikke løftes op fra jorden. Håndvægtene er perfekt afbalanceret og takket være den smarte, ergonomiske form forhindres det at de ruller væk. Håndtaget er perforeret, hvorved det garantere et skridsikkert greb. > Hver MX55 erstatter 10 håndvægte, her i et sæt med 2 håndvægte + Dumbbell stander > Fra 4,5 kg til 24,9 kg i intervaller af 2,25 kg > Kompakt håndvægte i høj kvalitet med avanceret, patenteret teknologi > Perfekt afbalancerede, ideelle træningsmål > Ergonomiske håndtag/greb > Sparer plads og giver orden i fitnessrummet > Fladtrykt bund forhindre at de ruller væk

3.795 kr.

Fri fragt

Fitshop
Log ind

Bliv gratis medlem