Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Træningsudstyr

1000+ produkter

Sorter efter popularitet

1

3

...

28

...

52

Relaterede butikstilbud

Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Ekstra stor yogamåtte Skøn og praktisk træningsmåtte som har en glat side og en bølget.Størrelse: 200 x 100 x 0,6 cmEt must have for alle yogaudøvere. Måtten er perfekt at anvende i hjemmet, på træningscentret eller når du rejser. En polstret måtte som gør udfordrende træning både praktisk og behagelig.Et behageligt og støddæmpende materiale til gulvøvelser.Måtten kombinerer ydeevne og holdbarhed med et rejsevenligt letvægtsdesign og overlegen afdæmpning, og måtten er skånsom mod din krop og miljøet. Rejsevenlig.Ingen PVC eller giftige blødgørere.Dobbelt funktionsafdæmpning: et tykkere lag med en åben celleoverflade giver en letvægts-afdæmpning. Måtten kan også vendes opad for at sikre en bedre friktion.

179 kr.
218 kr.inkl. fragt
24hshop.dk
Gymnastikringe Træ

Gymnastikringe Træ

Billige gymnastikringe af bedste kvalitet fra Nettofitness.dk. Disse billige gymnastikrings er ideelle til crosstræning, gymnastik og funktionel træning med kropsvægtsmodstand. Håndtagene er af let træ, hvilket giver et godt fast greb, og du kan træne hele kroppen effektivt med disse gymnastik ringe. De kommer med sorte stropper, så de er lette at montere, sætte op og spænde fast. Træning med gymnastikringe er efterhånden blevet en central og accepteret træningsform i de fleste moderne fitnesscentre, og det er i takt med at folk finder funktionel træning mere og mere interessant. Hvis du ikke er den store atlet, så kan helt almindelig pull ups med gym rings give noget helt andet, end når man blot træner med en pull up bar eller andet fitness udstyr. En god øvelse for ryggen er at rotere sit greb med gymnastikringe i det man trækker sig op i en pull up bevægelse, så man slutter af i en chin up position med armene. På vejen ned roterer man den anden vej. På den måde aktiveres biceps i højere grad og man træner hele ryggen og ikke kun de ydre vinger. Vi har prisgaranti på disse gym rings.

349 kr.
398 kr.inkl. fragt
Nettofitness.dk
Trithon Fritstående boksesæk - 180 cm

Trithon Fritstående boksesæk - 180 cm

Fritstående boksepude til hjemmetræning. God begynder boksesæk til dem der gerne vil i form. Boksesækken er fyldt med EPE og tekstil for optimal stød og følelse når man slår til den. Ved at fylde bunden med sand eller vand står den på jorden mens man slår til den. Boksesækken har en kegleformet bund med, der er 60x70 cm og kan indeholde op til 80 kg i sand. Hvis man slår en proper næve anbefales det at købe en vægophængt boksepude der ikke vælter ved hårde slag. Det anbefales at hælde sand i foden, så man ikke risikere at vandet skvulper ud samtidig med det giver en større vægt. Der kan købes 4 standard sugekopper og man kan sætte helt op til 12 sugekopper på Standard bunden er konisk med og kan indeholde op til 80 kg sand - perfekt til børn og begyndere. Det er muligt at tilkøbe en kraftigere bund der kan indeholde op til 130 liter vand (150 kg sand) for at bunden står bedre fast men hvis man virkelig ønsker at slå hårdt igennem anbefales det at købe en boksesæk der kan hænges op i loftet. Bemærk at hvis man har den store boksefod skal man fylde den fra toppen af ved lige at skrue adapterpladen af og påfylde nedenunder og derefter sætte adapterpladen på igen.

1.795 kr.

Fri fragt

Trithon Sport
Log ind

Bliv gratis medlem