Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Træningsudstyr

1000+ produkter

Sorter efter popularitet

1

3

...

28

...

52

Relaterede butikstilbud

Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Ekstra stor yogamåtte Skøn og praktisk træningsmåtte som har en glat side og en bølget.Størrelse: 200 x 100 x 0,6 cmEt must have for alle yogaudøvere. Måtten er perfekt at anvende i hjemmet, på træningscentret eller når du rejser. En polstret måtte som gør udfordrende træning både praktisk og behagelig.Et behageligt og støddæmpende materiale til gulvøvelser.Måtten kombinerer ydeevne og holdbarhed med et rejsevenligt letvægtsdesign og overlegen afdæmpning, og måtten er skånsom mod din krop og miljøet. Rejsevenlig.Ingen PVC eller giftige blødgørere.Dobbelt funktionsafdæmpning: et tykkere lag med en åben celleoverflade giver en letvægts-afdæmpning. Måtten kan også vendes opad for at sikre en bedre friktion.

179 kr.
218 kr.inkl. fragt
24hshop.dk
Yogamåtte - Træningsmåtte ekstra tyk - Sort

Yogamåtte - Træningsmåtte ekstra tyk - Sort

Luksus yogamåtte ekstra tyk / Træningsmåtte / gymnastikmåtte 3-i-énRigtig lækker luksus træningsmåtte, som kan bruges til rigtig mange ting. Udover træning, bruges disse yogamåtter også af børnefamilier, så børnene kan lege på noget blødt. De kan også bruges til at sætte vægtene på, hvis man vil skåne sit gulv.Uanset hvad er sådan en yogamåtte / træningsmåtte et absolut must, hvis du træner derhjemme.Denne her er 180 cm lang, 61 cm bred og 1,5 cm tyk og lavet i neopren, som gør den skridsikker.Hvis du sammenligner priser, så husk at denne luksus yogamåtte er 1,5 cm tyk. De fleste billige yogamåtter er kun en halv centimeter tyk og føles ikke godt at ligge på og lave øvelser.Hvis du vil have en der er i andre farver eller større, så se ekstra bred Studio yog...

149 kr.
188 kr.inkl. fragt
Getbig
Omni Select 2,5 - 25 kg. sæt inkl. stativ

Omni Select 2,5 - 25 kg. sæt inkl. stativ

Omni Select håndvægtsæt fra 2½-25 kg. Inkl. stativ Vejledende pris: 3.499,00 kr. 2 stk. Håndvægte 2½-25 kg inkl. 1 stk. stativ til håndvægtene 2,5 -25 kg. nemt justerbare håndvægtsæt på et smart stativ. Med denne Omni Select Håndvægt får du 10 håndvægte i én og samme håndvægt fra 2,5 - 25 kg. Nem justering af vægten på håndtaget og du har den ønskede vægt fra 2,5 kg. til 25 kg. i 2,5 kg. spring. Ingen løse vægtskiver der ligger og flyder. Nu står håndvægtsættet klar til brug hele tiden. Og det ser godt ud. Håndvægten har samme længde lige meget hvor mange eller få kg. der er på. Derfor vælger man Omni Select håndvægte: • Nemt og lækkert at bruge • Flot og indbydende til træning • Høj kvalitet • Meget billigere end faste håndvægte Med andre ord er dette en håndvægt der både sparer dig for tid og penge!

2.799 kr.
2.859 kr.inkl. fragt
fitnessgruppen
Gymnastikringe Træ

Gymnastikringe Træ

Billige gymnastikringe af bedste kvalitet fra Nettofitness.dk. Disse billige gymnastikrings er ideelle til crosstræning, gymnastik og funktionel træning med kropsvægtsmodstand. Håndtagene er af let træ, hvilket giver et godt fast greb, og du kan træne hele kroppen effektivt med disse gymnastik ringe. De kommer med sorte stropper, så de er lette at montere, sætte op og spænde fast. Træning med gymnastikringe er efterhånden blevet en central og accepteret træningsform i de fleste moderne fitnesscentre, og det er i takt med at folk finder funktionel træning mere og mere interessant. Hvis du ikke er den store atlet, så kan helt almindelig pull ups med gym rings give noget helt andet, end når man blot træner med en pull up bar eller andet fitness udstyr. En god øvelse for ryggen er at rotere sit greb med gymnastikringe i det man trækker sig op i en pull up bevægelse, så man slutter af i en chin up position med armene. På vejen ned roterer man den anden vej. På den måde aktiveres biceps i højere grad og man træner hele ryggen og ikke kun de ydre vinger. Vi har prisgaranti på disse gym rings.

349 kr.
398 kr.inkl. fragt
Nettofitness.dk
Log ind

Bliv gratis medlem