Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Træningsudstyr

1000+ produkter

Sorter efter popularitet

1

3

...

28

...

52

Relaterede butikstilbud

Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Stor Yogamåtte 1 x 2 meter

Ekstra stor yogamåtte Skøn og praktisk træningsmåtte som har en glat side og en bølget.Størrelse: 200 x 100 x 0,6 cmEt must have for alle yogaudøvere. Måtten er perfekt at anvende i hjemmet, på træningscentret eller når du rejser. En polstret måtte som gør udfordrende træning både praktisk og behagelig.Et behageligt og støddæmpende materiale til gulvøvelser.Måtten kombinerer ydeevne og holdbarhed med et rejsevenligt letvægtsdesign og overlegen afdæmpning, og måtten er skånsom mod din krop og miljøet. Rejsevenlig.Ingen PVC eller giftige blødgørere.Dobbelt funktionsafdæmpning: et tykkere lag med en åben celleoverflade giver en letvægts-afdæmpning. Måtten kan også vendes opad for at sikre en bedre friktion.

179 kr.
218 kr.inkl. fragt
24hshop.dk
Gymnastikringe Træ

Gymnastikringe Træ

Billige gymnastikringe af bedste kvalitet fra Nettofitness.dk. Disse billige gymnastikrings er ideelle til crosstræning, gymnastik og funktionel træning med kropsvægtsmodstand. Håndtagene er af let træ, hvilket giver et godt fast greb, og du kan træne hele kroppen effektivt med disse gymnastik ringe. De kommer med sorte stropper, så de er lette at montere, sætte op og spænde fast. Træning med gymnastikringe er efterhånden blevet en central og accepteret træningsform i de fleste moderne fitnesscentre, og det er i takt med at folk finder funktionel træning mere og mere interessant. Hvis du ikke er den store atlet, så kan helt almindelig pull ups med gym rings give noget helt andet, end når man blot træner med en pull up bar eller andet fitness udstyr. En god øvelse for ryggen er at rotere sit greb med gymnastikringe i det man trækker sig op i en pull up bevægelse, så man slutter af i en chin up position med armene. På vejen ned roterer man den anden vej. På den måde aktiveres biceps i højere grad og man træner hele ryggen og ikke kun de ydre vinger. Vi har prisgaranti på disse gym rings.

349 kr.
398 kr.inkl. fragt
Nettofitness.dk
1 sæt håndledsvægte / Ankelvægte - 3kg (2x1,5)

1 sæt håndledsvægte / Ankelvægte - 3kg (2x1,5)

Håndledsvægte / Ankelvægte (komplet sæt 2 dele)Med disse håndleds- og ankelvægte, der bindes rundt om håndleddet eller anklen, øges intensiteten, især ved dynamiske cardioøvelser.Brug af armvægte / benvægteDu skal yde en højere indsats for hver bevægelse, og dermed træner du dine musklers udholdenhed meget mere intensivt end f. eks. bare ved at øge hastigheden ved en bestemt øvelse.Disse håndleds- og ankelvægte er ikke kun interessant for udholdenhedsatleter men også for patienter, der går igennem et genoptræningsforløb, der lægger vægt på kontrol af forskellige bevægelser.Tekniske data:* Meget god ved f. eks. gymnastik, løbe- eller vandreøvelser* Egnet til terapi* One Size* Lavet af polyester i høj kvalitet, der skåner hudenNår du bestiller 1 stk., får du e...

69 kr.
108 kr.inkl. fragt
Getbig
Log ind

Bliv gratis medlem