Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Køkkenmaskiner

(257)

Køkkenmaskiner er blevet nærmest uundværlige for danskerne. Vi er vilde med at hakke, blende, røre og ælte i de moderne maskiner, som gør madlavning og bagning til en leg. Køkkenmaskiner er populære, og vi har skabene fulde af stavblendere, ismaskiner, juicepressere, saftpressere, røremaskiner og bagemaskiner. Også de mere avancerede gourmet-køkkenmaskiner, som man ellers tidligere kun brugte på restauranter, er blevet populære hjemme i køkkenerne. For tendensen er tydelig. Vi vil gerne betale mere for køkkenmaskiner i god kvalitet. Populære mærker: KitchenAid, Kenwwod, Ankarsrum, Bosch, OBH Nordica.

...

Køkkenmaskiner gør hverdagen lettere

Vintertid er bagetid. Det ved de fleste, der har en husmor gående i hjemmet. Omkring vintersæsonen går mange kvinder amok i bagning. Det skyldes selvfølgelig en lille smule, at bageriet ses som en optakt til juletravlheden i køkkenet, hvor de fleste også laver konfekt og julekager.

Til alt dette dejlige danske hjemmebag er der brug for køkkenmaskiner, der kan klare læsset. Køkkenmaskiner er et efterhånden mere og mere vigtigt redskab i de moderniserede danske køkkener. Der er brug for kombinationer af det hele, hvorfor der arbejdes på højtryk for at udvikle nye typer af køkkenmaskiner med flest muligt gadgets.

Køkkenmaskiner fås i forskellige størrelser og typer. Der er de helt store, der er udstyret med næsten alt, der skal bruges i madlavning. Der er også de lidt mindre modeller, der måske bruges meget til en form for madlavning – fx bagning – men ikke så meget til fx salatblanding. Der findes selvfølgelig også helt små modeller, der kun lige dækker basale køkkenbehov. Dette er fx en blender med én enkelt funktion – at blende frugt til en hurtig smoothie eller andet lækkert.

Køkkenmaskiner er til for at gøre hverdagen lettere og til at simplificere processen at lave mad. Der er en stigende tendens til, at danskere ikke har lyst til at bruge for meget fritid på at lave et godt måltid mad, og denne tendens kan en køkkenmaskine gå ind og arbejde videre på.

Køkkenmaskine er i øvrigt et vidt begreb, der dybest set blot dækker over en forening af forskellige komponenter i madlavningens kunst. Derfor er en køkkenmaskine et individuelt produkt, der ikke kan kategoriseres som sådan, da der findes så mange forskellige kombinationer af komponenter.

Filter1

Vis