1. Start
 2. Hjem & Husholdning
 3. Køkkenapparater
 4. Køkkenmaskiner & Foodprocessorer
 5. Køkkenmaskiner
 6. Køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor meget vil du betale for en køkkenmaskine?
Filtrer
 • Køkkenmaskiner & Foodprocessorer
 • Køkkenmaskiner
 • Foodprocessorer
 • Tilbehør
Produktegenskaber
Mål

300+ produkter

Køkkenmaskiner Kenwood Chef XL KVL4100
500+ overvåger

Kenwood Chef XL KVL4100

4,7

Køkkenmaskine, 6.7L, 1200W Turbo-/pulsfunktion, Stænkskærm, Dele, der tåler opvaskemaskine, Multidimensionel blanding, Inkl. Fladblander, Dejskraber, Dejkrog, Piskeindsats

1.999 kr.
Bilka
Skousen
i 23 butikker
Køkkenmaskiner Ankarsrum Assistent AKM 6230 Cream
4,5/5

Ankarsrum Assistent AKM 6230 Cream

4,9

Køkkenmaskine, 7L, 1500W Timerfunktion, Trinløs, Inkl. Dejkrog, Piskeindsats

4.495 kr.
ComputerSalg
Elgiganten
i 12 butikker

Tre tips, når du skal købe køkkenmaskine

Hvor stor dej eller kagedej, du kan blande, afhænger af to ting - skålens volumen og motorens kapacitet. Hvis du ofte vil kunne lave store portioner, så kan det være klogt at satse på en relativt stor skål på 6 liter eller mere.

Hvis du er på udkig efter en køkkenmaskine til dej, så kig efter maksimumvægten for forskellige dejtyper - den kan variere meget mellem forskellige modeller og mærker. Det går ud over køkkenmaskinens levetid, hvis du overbelaster den med en for tung dej.

Der findes køkkenmaskiner i alle prisklasser, mange kræver et dybt greb i sparegrisen. Prisen påvirkes af maskinens kapacitet, funktioner og af tilbehøret - men ofte også af køkkenmaskinens mærke. Før du låser dig fast på et bestemt mærke eller flot design, så sæt dig ind i maskinens funktioner og i den kapacitet, din madlavning kræve.

En køkkenmaskine er ofte en investering. Det kan være værd at bruge lidt ekstra penge for at få en maskine, der holder i mange år. Undersøg garantien på motoren, som kan være op til 7-10 år, før du slår hul på sparegrisen.

Stort set alle køkkenmaskiner leveres med dejkrog, forme og måske et piskeris. En del maskiner fås med meget mere tilbehør. Har du brug for en køkkenmaskine med kødhakker, så undersøg om den følger med eller om du kan tilkøbe en kødhakker. En køkkenmaskine med vægt kan være praktisk i mange tilfælde - eller måske en køkkenmaskine med varme eller blender. Tænk over dine fremtidige behov.

Hos Imerco har vi fundet en god guide til valg af røremaskine

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os