Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Sikkerhedsnet til trampolin

(520)

Husk et sikkerhedsnet til trampolinen

En trampolin er et rigtig godt legeredskab til børn. Der er rigtig mange timers sjov i baghaven i en havetrampolin og samtidig kan en trampolin være med til at udvikle børns motoriske evner og give dem en masser motion, der styrker og udvikler musklerne og knoglerne. Men en trampolin kan også være et farligt legeredskab, hvis man er uheldig.

Børn kan hoppe højere end man skulle tro og hvis de skulle være så uheldige at falde udover kanten af en trampolin, kan de nemt risikere at forstuve eller brække en ankel. Denne risiko kan i høj grad minimeres, hvis en havetrampolin udstyres med et sikkerhedsnet.

Forskellige net og trampoliner

Nogle trampoliner kommer allerede med et sikkerhedsnet, når man køber dem, mens andre skal købes ved siden af. Lige meget om der er tale om den ene eller den anden type er princippet det samme. Et solidt og stabilt net af en vis højde er spændt hele vejen rundt om trampolinen, så børnene ikke risikerer at falde ned udenfor trampolinen. Derfor er det også vigtigt at nettet er så tilpas højt, at børnene ikke kan falde udenfor.

Dette er for eksempel tilfældet for Berg Toys, hvis trampoliner særligt er designet med sikkerheden for øje. Et sikkerhedsnet fra Berg Toys passer til de fleste modeller fra virksomheden. Abilica laver sikkerhedsnet, der passer til de fleste trampoliner på 4,3 meter i diameter.

Net er ikke bare sikkerhed

Sikkerhedsnet på trampoliner handler ikke bare om sikkerhed, men også om flere legemuligheder. Med et sikkerhedsnet på trampolinen kan man også for eksempel integrere en bold i legen på trampolinen. Alligevel er det selvfølgelig med sikkerheden som det mest centrale, de fleste producenter af trampoliner anbefaler man tilkøber et net. På den måde kan man som forældre også med to i sindet lade børneme hoppe præcist så højt de vil!

Filter1

Vis