Trampoliner

Trampoliner
Trampoliner
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

500+ produkter

Trampoliner Berg Favorit InGround 430cm
100+ overvåger

Berg Favorit InGround 430cm

Trampolin, Rund, Til nedgravning

4.895 kr.

5,0

3 tips, når du skal købe en trampolin

Du skal naturligvis være sikker på, at du har plads nok, hvor trampolinen skal stå eller graves ned. Husk at trampolinen skal stå på en helt jævn overflade uden forhindringer.

En stor hoppeflade kan være med til at give et bedre opspring – hvis springeren vejer nok. Men hvis springeren vejer for lidt, så kan effekten blive helt modsat.

Der bør aldrig være mere end én person på trampolinen ad gangen. Men børn er børn – så tænk over, om en lidt større trampolin er en mulighed, hvis flere alligevel skulle komme ombord.

  • En fritstående trampolin er typisk det billigste og letteste at komme i gang med. Den er ofte klar til brug efter et par timer. Ulemperne er en højere faldhøjde, at nogen kravler under trampolindugen og at kraftige vindstød kan kaste trampolinen ind til naboen eller ud på vejen. Overvej et sikkerhedsnet i top og bund.

  • Nedgravning kræver mere forberedelse, og så er en trampolin til nedgravning ofte dyrere. Trampolinen er mere usynlig i haven og let for alle at komme op på. Sikkerheden er bedre alene på grund af den lave faldhøjde, men et sikkerhedsnet er altid en god idé.

Der findes helt små trampoliner til børn. Nogle tåler udendørsbrug, andre må kun bruges indenfor. De har ofte håndtag, som barnet kan støtte sig til.

Et andet populært formål er fitness. En trampolin til fitness har også håndtag, så du kan lægge alle kræfterne i og give den fuld skrue i alle retninger.

Du kan også få et telt til trampolinen og omdanne den til et shelter.

En trampolin må placeres lige op ad et skel, men spørg naboen. Ikke alle bryder sig om hvin, skrig og skrål eller nysgerrige blikke over hækken.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os