Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Trampolin

(2101)

Lyden af legende børn på trampoliner kan høres over hele landet. Hop på trampolin er sjov og sund motion for både børn og legesyge voksne. Det er i hvert fald svært ikke at hoppe med, når der står en trampolin til fri afbenyttelse. Men det er vigtigt at vurdere sikkerhed og kvalitet af trampolinen, før du køber. Det bugner med billige trampoliner, men pris og kvalitet hænger sammen. Hvis du vil have en holdbar og sikker trampolin, skal du nok vælge i den dyrere ende. De trampoliner er ofte mere solide i rammen og fjedrene. Desuden kan du købe reservedele til de dyrere trampoliner.

...

Mange timers sjov med en trampolin

En trampolin til at have stående i haven bliver et stadig mere og mere populært indkøb. Der findes mange forskellige trampoliner, så man skal overveje ens behov og krav, før man går ud og investerer i en.

Man kan i dag få en trampolin med en diameter på helt op til godt 4,5 meter, så der er masser af plads til, at børnene kam springe rundt og have det sjovt. Ønsker man en mindre trampolin, kan en sådan også sagtens købes, og der kan tilkøbes sikkerhedsnet, stiger, presenninger eller duge til langt de fleste modeller. En trampolin giver mange timers sjov for hele familien.

Som en af de nyere tilføjelser til den private have er trampolinen, og især i den store udgave, kommet for at blive. Og det er ligegyldigt om dine børn skal til at starte i skole eller lige er gået ud af den. En trampolin er sjov for alle aldersgrupper, og med tiden vil du helt sikkert også selv tage et par spring på den elastiske platform, som giver et sug i maven, når du oplever vægtløsheden, bare et kort sekund, fanget i tom luft.

Der er efterhånden mange modeller på markedet, så du kan vælge, hvor meget af din have som skal optages af det nye legetøj, og finde den der passer bedst til det område du sætter af til den. En fordel ved de lidt mindre er, at de er nemmere at flytte rundt på, så du undgår gule pletter i plænen, og de små kan nemt flyttes indendørs om aftenen og i vintermånederne. Grundkonstruktionerne minder meget om hinanden, men du skal ikke lade dig snyde af, at de fleste er runde. Du kan nemlig også få dem i kvadratiske eller rektangulære modeller, hvis du foretrækker dette. Trampoliner er lette at sætte op og efter 20-40 min. arbejde er trampolinen rede til at du eller børnene kan indvie det nye legetøj. Er du bekymret for sikkerheden så sælges langt de fleste større trampoliner med mulighed for tilkøb af et sikkerhedsnet, som er meget effektivt. Det er også blevet muligt at tilkøbe telte til at danne tag over trampolinen, så du ydermere kan overnatte på den eller blot lade børnene bruge det som et legehus.

En trampolin er en effektiv og sjov måde at lokke børnene udenfor og få brugt en masse energi, så de bruger lidt mindre tid foran fjernsyn, computer og telefoner. Den giver timevis af sjov og timevis af afslapning og er et perfekt supplement til at gøre dine børns hverdag ligt sjovere og lidt mere aktiv.

Filter

Vis