Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Berg Trampolin

Produkter

(99)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

3

...

5

Relaterede butikstilbud

(35)

Berg InGround trampolin Talent

Berg InGround trampolin Talent

Produktbeskrivelse: Berg InGround trampolin Talent Fitshop' vurdering ( Info ) Kvalitet Svingning Sikkerhed Den nye Talent Line Den nye Talent Line fra Berg har mange fordele. InGround trampolinerne fås nu også med mindre diametre, især velegnet til yngre børn. InGround klassikeren uden net fås fra 180 cm i diameter. De nye havetrampoliner er optimale til mindre haver - en kvalitet til en pris som ikke er til at slå! Med noget tyndere kantpude og mere simple Goldspring Talent fjedre er trampolinerne et fremragende og billigere alternativ til den velkendte Sport Series fra Berg. Med en mindre diameter og en maksimal brugervægt på 70 kg (diameter 300 cm) er Talent trampoliner udelukkende beregnet til børn. Trampolinen har en stabil ramme med en solid rørtykkelse, med korrosionsbestandig ramme med zinkbelægning.

Fitshop

1.459 kr.

Fragt ukendt

Berg trampolin Favorit inkl. sikkerhedsnet Comfort

Berg trampolin Favorit inkl. sikkerhedsnet Comfort

Produktbeskrivelse: Berg trampolin Favorit inkl. sikkerhedsnet Comfort Fitshop' vurdering ( Info ) Kvalitet Svingning Sikkerhed Sikker trampolinspringning - med dette trampolin-sæt bestående af Berg trampolin Favorit og Berg sikkherhedsnet . Både Berg Favorit og sikkherhedsnet overbeviser med ekstrem sikkerhed, bæreevne og komfort. Den brede kantpude dækker helt over trampolinens fjedre og yder således maks. sikkerhed. Materialet bisonyl sørger for langvarig hoppesjov. Alle fjedre er forsynet med trekantsmaller der er påsyet på hoppedugen med 8-dobbelte sting. Det innovative fjederklemme-kliksystem garanterer maks. komfort ved montage og flytning af Berg trampolin Favorit . Rammestellets enkelte komponenter bibeholder hele tiden forbindelse til hinanden og gør det derfor nemt at flytte trampolinen mens den er samlet. De robuste, galvaniserede enkeltkomponenter gør denne Berg trampolin særlig vejrbestandig. Sikkerhedsnet Comfort Sikkerhedsnettet Comfort er forsynet med selvlukkende indgang, der er godt synligt med et grønt bånd. Kliksystemet mellem pælene sikrer at nettet ikke løsner sig. Udfør endnu højere spring. Således øges hoppefornøjelsen både for store og små.

Fitshop

4.299 kr.

Fragt ukendt

Populære trampoliner fra Berg

De seneste år er trampoliner skudt op som paddehatte i de danske haver. Og det er der flere gode grunde til. En trampolin er nemlig et fremragende legeredskab, der ikke alene er sjovt for børnene, men også godt for deres udvikling på flere områder. For eksempel er leg på en trampolin i høj grad med til at udvikle børns motorik og muskulatur. Begge dele er ekstremt vigtige og udvikles heldigvis allerbedst gennem sjov og leg mens bærnene er små. For eksempel på en trampolin hjemme i haven om sommeren.

Flere forskellige modeller

Havetrampoliner kommer i dag i en række forskellige udgaver med forskellige egenskaber og fordele. Producenten Berg har en hel række, der hver har deres forcer. For eksempel Berg model Boyz Easy Store, der er en udendørstrampolin, der er særligt velegnet til mindre haver. Den kan nemlig let pakkes sammen og stilles væk på trods af dens funktionalitet og størrelse. Trampoliner måler 330 gange 220 centimeter og er ormet i en praktisk firkant, der gør den let at pakke sammen og opbevare. Derfor er den ideel til for eksempel en mindre have eller et sommerhus.

Berg har også en række klassiske runde trampoliner på markedet. For eksempel model In Ground, der er designet til nedgravning og dermed både særligt stabil og mindre pladskrævende i højden. Eller Berg Toys Jumping Style, der er lavet i et attraktivt design, der let lader sig integrere i haven.

Husk sikkerheden

Selvom en trampolin er et fremragende legeredskab til udvikling af motorik og lignende, kan en trampolin også være farlig, hvis den bruges forkert. På en hæj trampolin kan børn ramme jorden fra stor hæjde og risikere at komme til skade. Dette kan undgås ved hjælp af et sikkerhedsnet, der forhindrer børn i at falde udover kanten. Samtidig er et sikkerhedsnet også en udvidelse af trampolinen, der gør det muligt for børn at lege med for eksempel bolde og lignende.

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem