Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Berg trampolin

(364)

Populære trampoliner fra Berg

De seneste år er trampoliner skudt op som paddehatte i de danske haver. Og det er der flere gode grunde til. En trampolin er nemlig et fremragende legeredskab, der ikke alene er sjovt for børnene, men også godt for deres udvikling på flere områder. For eksempel er leg på en trampolin i høj grad med til at udvikle børns motorik og muskulatur. Begge dele er ekstremt vigtige og udvikles heldigvis allerbedst gennem sjov og leg mens bærnene er små. For eksempel på en trampolin hjemme i haven om sommeren.

Flere forskellige modeller

Havetrampoliner kommer i dag i en række forskellige udgaver med forskellige egenskaber og fordele. Producenten Berg har en hel række, der hver har deres forcer. For eksempel Berg model Boyz Easy Store, der er en udendørstrampolin, der er særligt velegnet til mindre haver. Den kan nemlig let pakkes sammen og stilles væk på trods af dens funktionalitet og størrelse. Trampoliner måler 330 gange 220 centimeter og er ormet i en praktisk firkant, der gør den let at pakke sammen og opbevare. Derfor er den ideel til for eksempel en mindre have eller et sommerhus.

Berg har også en række klassiske runde trampoliner på markedet. For eksempel model In Ground, der er designet til nedgravning og dermed både særligt stabil og mindre pladskrævende i højden. Eller Berg Toys Jumping Style, der er lavet i et attraktivt design, der let lader sig integrere i haven.

Husk sikkerheden

Selvom en trampolin er et fremragende legeredskab til udvikling af motorik og lignende, kan en trampolin også være farlig, hvis den bruges forkert. På en hæj trampolin kan børn ramme jorden fra stor hæjde og risikere at komme til skade. Dette kan undgås ved hjælp af et sikkerhedsnet, der forhindrer børn i at falde udover kanten. Samtidig er et sikkerhedsnet også en udvidelse af trampolinen, der gør det muligt for børn at lege med for eksempel bolde og lignende.

Filter1

Vis