Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Candy Opvaskemaskine

Pladsbesvarende modeller fra Candy

Candy er kendt for at levere opvaskemaskiner med optimale vaskeresultater til en acceptabel pris, hvor alle kan være med. Candy opvaskemaskiner findes i flere forskellige modeller, der findes sågar Candy opvaskemaskiner med komfur oven over opvaskedelen. Candy opvaskemaskiner bliver fremstillet i en smal (45 cm) og alm. model (60cm) i bredden. Hvis du bor i lejlighed, eller pladsen kniber i dit køkken, så er den smalle model fra Candy et oplagt valg, da den er meget pladsbesparende. Og hvis du ønsker at spare endnu mere plads, så er Candy opvaskemaskinen med det indbyggede komfur et endnu bedre valg.

Hvis du er interesseret i at spare nogle penge, er det vigtigt at undersøge de forskellige Candy modellers vandforbrug, samt Candy modellernes energiklasse. Vandforbruget er især vigtigt, fordi det definerer, hvor mange liter vand din opvaskemaskine bruger pr. opvask. Hvis din Candy opvaskemaskine har et højt vandforbrug, så vil det resultere i en dyrere vandregning og et lavt forbrug vil selvfølgelig resultere i en billigere regning – vær opmærksom på dette, når du køber opvaskemaskine hos Candy.

Et godt råd, når du køber opvaskemaskine hos Candy er også at tjekke energiklassen, da man kan spare en hel del penge ved at have et energimærke A i stedet for B, C, D osv.

Energimærket A er det mest økonomisk korrekte, også er det samtidig meget miljøvenligt. Alle opvaskemaskiner hos Candy er energimærket A, hvilket gør Candy’s opvaskemaskiner meget attraktive, da prisen ikke er for høj.

Candy opvaskemaskiner er et godt valg, hvis du ønsker en opvaskemaskine med optimale vaskeresultater som samtidig også er pladsbesparende.

Populære søgninger

Ikke medlem? Bliv medlem