1. Start
 2. Hjem & Husholdning
 3. Hvidevarer
 4. Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

På PriceRunner hjælper vi dig med at finde den bedste opvaskemaskine til dine behov. Brug vores nyttige kategorifiltre til hurtigt at sortere blandt de mange muligheder. Du kan filtrere efter pris, mærke, energiklasse og meget mere. Dette gør det nemt for dig at sammenligne produkter og priser. Læs brugeranmeldelser for at få indsigt i andre kunders erfaringer, så du kan træffe det rette valg. Vores tjeneste guider dig gennem processen og giver dig de nødvendige værktøjer til at vælge den rigtige opvaskemaskine. Gør din søgning enkel og effektiv med PriceRunner.

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Udover den klassiske gulvstående opvaskemaskine, findes der også en bordmodel til mindre køkkener. Hvilken type søger du?
Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Information om bæredygtighed
Strømforsyning
Forbrug
Vandforbrug
Mål

1000+ produkter

Opvaskemaskiner Bosch SMV6ZCX07E Integreret

Bosch SMV6ZCX07E Integreret

5,0

Fuldt integreret, 60 cm, 42 dB

7.143 kr.
ComputerSalg
CompuMail
i 21 butikker

Tre tips, før du køber en opvaskemaskine

Opvaskemaskiner fås ofte i to forskellige størrelser – standard eller kompakt:

 • Standard er 60 centimeter bred og passer godt til familien, eller hvis I er mere end tre i husstanden
 • Kompakt passer godt, hvis man er et par eller tre personer
 • En bordopvaskemaskine er ofte ret dyr i forhold til kapaciteten. Men den er til stor hjælp for den studerende eller en mindre husstand. Den kobles normalt direkte på vandhanen, så vær sikker på at både vand og afløb er klar.
 • En fritstående opvaskemaskine er pæn på alle sider og har en kontravægt i bunden. Den kræver derfor ikke at blive placeret under en bordplade mellem to skabe. * En indbygget opvaskemaskine skal stå mellem to køkkenskabe.
 • En integrerbar opvaskemaskine er til skjult indbygning og kan monteres med samme front som resten af køkkenet.

Hold øje med miljømærket og spar penge i det lange løb. En lidt dyrere model kan tjene prisforskellen ind på vand og strøm.
Hos Energistyrelsens side SparEnergi.dk kan du beregne totaløkonomien for din opvaskemaskine.

Du kan spare endnu mere med en indbygget timer og måske WiFi, som kan udskyde opvasken til strømmen er billigst.

En bestikbakke, er måske lidt mere bøvlet at fylde, men omvendt bliver hænderne ikke så let snavsede.

En opvaskemaskine med comfortlift betyder, at den nederste kurv kan hæves, så du ikke skal bukke dig så meget.

OPVASKEMASKINE

Almindelige spørgsmål

De fleste opvaskemaskiner fungerer på stort set samme måde. De vigtigste forskelle er design og æstetik. Vand tages ind i bunden af opvaskemaskinen gennem tilløbsslangen. Derefter opvarmes vandet af et element, der sidder under spulearmene. Vandtrykket får til sidst spulearmene til at dreje rundt og sprede vandet i maskinen. Det snavsede vand pumpes ud, og der kommer rent vand ind.

En almindelig opvaskemaskine uden avancerede funktioner kan holde op til 15 år, men det er ikke usædvanligt, at den skal udskiftes efter 10 år. De fleste fejl kan dog repareres. For eksempel, så er det en almindelig fejl, at maskinen ikke fyldes med vand, hvilket kan skyldes mange forskellige ting. Udover at slangen kan være stoppet, så kan det være en sikring, der er gået, på grund af utætheder.

Det er en opvaskemaskine, der mangler både toppanel, forsidepanel og nogle gange endda vægpaneler. De er beregnet til en eksisterende køkkenindretning og er forsynet med en diskret låge i samme materiale og farve som resten af køkkenet. Mange mennesker foretrækker en integreret opvaskemaskine af æstetiske årsager. Funktionelt er der dog ingen forskel.

Annonce
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os