Vaskemaskiner

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor meget plads er der til vaskemaskinen?
Filtrer
Produkt
Produktegenskaber
Egenskaber
Information om bæredygtighed
Forbrug
Vandforbrug
Mål

1000+ produkter

Vaskemaskiner Miele WSF363WCSP
Miele Logo
100+ overvåger

Miele WSF363WCSP

Vaskemaskine, A, 60 cm, Vaskekapacitet 8 kg

8.999 kr.

5,0

Tre tips, når du køber en vaskemaskine

Børnefamilier har ekstra meget vasketøj, men vask af dyner kræver også en ekstra rummelig vaskemaskine. Gå efter en tromle med kapacitet til mindst 8-9 kg. De fleste vaskemaskiner tilpasser alligevel selv vandforbruget afhængig af mængden af tøj i tromlen.

  • En frontbetjent vaskemaskine er den mest almindelige type vaskemaskine med en bredde på 60 cm. Vælg den til større husholdninger og til længere tids brug, da den ofte har større kapacitet, er mere skånsom mod tøjet og bruger mindre vand.

  • En topbetjent vaskemaskine kan nøjes med en bredde på 40-45 cm. Det gør dem lette at finde plads til i eksempelvis en lejlighed, og hvor pladsen kan være trang. Men til gengæld må du acceptere lidt mindre plads til tøj i tromlen.

Bolius har også skrevet om vaskemaskiner – læs mere her.

Det kan virke meget tillokkende med de to funktioner i samme maskine, men der medfølger nogle ulemper. De er normalt ikke de mest vand og strømbesparende maskiner. Og du bør kun fylde maskinen halvt, hvis den skal kunne tørre tøjet effektivt. Den store fordel ved en vaskemaskine med tørretumbler er naturligvis, at du sparer plads til to maskiner i hjemmet.

Strømmen er ofte billigst sent om aftenen og om natten, så hvorfor skulle du ikke udnytte det? Med en vaskemaskine med timer og/eller Wi-Fi kan du udskyde starttiden til den er billigst, og dermed ende med en betydelig besparelse på strømmen.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os