Vaskemaskiner

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor meget plads er der til vaskemaskinen?
Filtrer
Produkt
Produktegenskaber
Egenskaber
Information om bæredygtighed
Forbrug
Vandforbrug
Mål

1000+ produkter

Vaskemaskiner Miele WSF363WCSP
Miele Logo
100+ overvåger

Miele WSF363WCSP

Vaskemaskine, A, 60 cm, Vaskekapacitet 8 kg

8.999 kr.

4,6

VASKEMASKINE

Almindelige spørgsmål

En vaskemaskine slynger tøjet rundt i tromlen med vand og vaskemiddel, så snavset fjernes. Derefter centrifugeres tøjet, så vandet vrides ud. Vaskemaskinen tager vand ind gennem en tilløbsslange, og derefter blandes vandet med vaskemiddel, der er placeret i doseringsbakken.

Hvis der i forvejen har stået en vaskemaskine, så er afløb, vand og elektricitet normalt også på plads, og så koster installationen normalt 300-500 kroner i forbindelse med levering fra forhandleren. Det bliver naturligvis en del dyrere, hvis du har brug for at trække vand eller elektricitet til det sted, hvor vaskemaskinen skal stå. Her får du brug for både en VVS’er og en elektriker, og i det tilfælde er det klogt at indhente et par tilbud, så installationen er klar til din nye vaskemaskine.

En gennemsnitlig vaskemaskine bruger 1 kWh til en vask på 60 grader. Med en gennemsnitlig pris på ca. 2,5 kr. pr. kWh og en omkostning på ca. 2 kr. pr. vask til vaskemiddel vil det sammen med omkostningerne til vand blive omkring 4,5 kr. pr. vask. Der kan være penge at spare ved at vaske på tidspunkter, hvor strømmen er billig - for eksempel om natten. Men hvis du bor i en lejlighed, skal du være klar over, at det kan forstyrre naboerne.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os