Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Philips OLED TV

Produkter

(7)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

Philips

Philips er et hollandsk mærke, der blev grundlagt i 1891. Mærket producerer blandt andet et bredt udvalg af fladskærms-tv’er, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov, med mange forskellige serier, varierede designs og alle muligheder for at udnytte den moderne teknologi, der konstant forbedres indenfor tv.

Philips fører både helt små og meget store modeller, der er tilpasset forskellige målgruppers forventninger til, hvad et tv skal kunne. Alle tv der sælges fra Philips er selvfølgelig kompatible med den teknologi, der kræves for at se tv-kanaler fra de udbydere, der findes på markedet i dag. Hvis du står med et nyt tv fra Philips skal du med andre ord ikke være bekymret for, om det nu passer til dit kabel-tv, om det er HD-ready eller noget som helst.

Hvis du har behov for et mindre tv i køkkenet i størrelsen 19” til 26”, så kan du finde det i 3000-serien, der er den mindste serie. I serierne 4000, 5000 og 6000 finder du de mest almindelige modeller, der passer perfekt til dig, der gerne vil have et tv med et lækkert og enkelt design til f.eks. stuen. Hvis du ønsker biografoplevelser i stuen, så er det rigtige tv helt sikkert også at finde hos Philips. Platinum er navnet på topmodellen, der kan sikre de bedste filmoplevelser i hjemmet til dags dato. Fladskærmen, der er en hele 58” og kan vise filmformatet 21:9 uden sorte bjælker, har Ambilight Specra på tre sider, indbygget Wi-Fi og et fantastisk skarpt billede.

Kort sagt, så har Philips et udvalg der sikrer dig, at du finder det helt rigtige tv.

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem