HP Tablets(27)

HP tablets

Den første tablet på markedet var iPad’en, som Apple lancerede. For mange er det stadig lig med den rigtige tablet. Men efterhånden findes der også mange andre gode bud på en smart og velfungerende tablet.

Tablets fra mobilproducenter

I årene efter iPad’ens indtog på markedet kom de fleste producenter af mobiltelefoner og computere en efter en med deres bud på en tablet. Der var tablets fra HP, Samsung, Nokia, HTC osv.

Mens mange sværger ubetinget til Apples produkter, nogle endda stort set uden at se på hvad de rent faktisk indeholder, kigger andre også gerne på tablets fra andre producenter. Og mange af de andre producenter er efterhånden kommet godt med og byder således på gode alternativer til iPad’en.

Dyr eller billig tablet?

Når du skal vælge din tablet, er det klogeste, du kan gøre, først og fremmest at kigge på, hvad du skal bruge den til. Og så vælge tablet ud fra det sammenholdt med, hvor mange penge du vil bruge på en tablet.

Hvis du kun skal bruge din tablet, når du sidder i sofaen og skal tjekke e-mails eller surfe lidt på nettet, er der ingen grund til at ofre den største og dyreste tablet. Her kan du sagtens nøjes med en billigere udgave. HP er en af de mange tablet-producenter, der både har dyre og billige tablets på hylderne.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem