Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Skibriller

Produkter

(400+)

Sorter efter popularitet

1

3

...

6

...

9

Relaterede butikstilbud

(1000+)

Cairn Next, skibriller, neon green

Cairn Next, skibriller, neon green

Cairn Next er en moderne og sej skigoggle til børn ? ligeså elegant og proppet med gode features som en high-end voksengoggle.<br><br>Med til skibrillen følger en sfærisk kategori 3 linse, som især excellerer i solskin og lyse forhold, og som sørger for at børn ikke bliver trætte i øjnene, når de er ude og stå på ski. Desuden er linsen belagt med en spejlbelægning, som forhindrer genskin fra sneen, og som gør det nemmere at se kontraster og dermed konturer i sneen.<br><br>Dobbeltlinsen beskytter naturligvis mod alle UV-stråler, har masser af ventilation og er anti-dug behandlet, så den aldrig dugger til.<br><br>Modellen passer som udgangspunkt til børn fra 10 ? 14 år. Brillen er naturligvis kompatibel med langt de fleste hjelme.<br><br><strong>Specifikationer og features</strong><br>Inkl. en kategori 3 linse med spejlbelægning<br>Ridse- og dugfri linse<br>100% UV-beskyttelse<br>To lag skum mod ansigtet<br>Passer børn fra 10 - 14 år.<br>

SkiWear4U
329 kr.
364 kr.inkl. fragt

På lager

Skibriller / Goggles - Oakley Crowbar(57-517)

Skibriller / Goggles - Oakley Crowbar(57-517)

Oakley Crowbar Jewel Blue med Emerald Iridium linse

Pedersenski

999 kr.

Fragt ukendt

Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR TRANXFORMER Matt Bright...

Skibriller/Goggles - RED BULL SPECT EYEWEAR TRANXFORMER Matt Bright...

Red Bull SPECT Tranxformer Matt Bright Blue er en af de moderne af skibriller fra Red Bull. Det betyder skibrillen leveres med Blue Snow linse. Red...

Pedersenski

1.399 kr.

Fragt ukendt

Undgå den blændende sol med skibriller

Vind og blændende sollys i øjnene samt slørede konturer på bakken eller pisten - at tage ud for at nyde ski- eller snowboardsæsonen uden skibriller er virkelig ikke noget hit. Et par gode skibriller skaber de bedst mulige forudsætninger for at køre både i terrænet og på pisten. Synsfeltet bliver skarpt og klart, og du slipper for at få sne eller vind i øjnene. Skibriller sikrer også dine øjne mod at blive udsat for den blændende sol, og sætter prikken over i'et på dit outfit - du indtager pisten med attitude.

Dagens udbud af skibriller er nærmest uendeligt, og her findes virkelig noget for alle. De mest populære mærker kommer fra verdens måske mest kendte brille- og skibrilleproducenter, Oakley og amerikanske Dragon.

Priserne på skibriller ligger på alt mellem et par hundrede og op til tusinde kroner. Står du sjældent på ski og bare gerne vil have et par skibriller, som udfylder deres funktion og har god beskyttelse mod UV-lys, ridser og dug samt en linse, som passer til løbet, kan man måske nøjes med et par billige skibriller. Billigere skibriller har også den fordel, at man så har råd til at købe flere og skifte engang imellem, både for variationens skyld og pga. vejret.

Kollisionsbeskyttende linser, indbygget GPS og kamera med livestreaming til smartphones og tablets er bare nogle eksempler på finesser, som tilbydes på skibriller med det lidt højere prisskilt. For at finde billige skibriller, så sorter efter pris. Du kan også sortere på popularitet og på den måde finde det udbud, som sælger mest.

Populære søgninger

Log ind

Bliv gratis medlem