Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

BeefEater Grill

10 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder - støbejernsrist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder - støbejernsrist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 BrænderStøbejernspakke - grillriste er i støbejern.! Grilspyd / rotisserie er ekstraudstyr og medfølger ikke.!Rustfri stål BBQHøj effekt støbejernsbrændere (5,3 KW)Anti opflamnings rustfrie stål vaporizereVarme reflektorer i rustfrit stålRustfri porcelæns emaljerede riste samt stegepladeVendbar stegepladeQuartz tændingssystem på hver brænder (ingen batt.)Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stålRustfri stål kabinet trolley samt sidehylderRustfri stål sidebrænder med låg (4,2KW)Sidekurve og viskestykke holderLivsvarig begrænset garantiHeldækkende beskyttelses overtræk inkluderetH: 1228 mm. B: 1643 mm. D: 570 mm. - Samlet vægt 118 kgBeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af professionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
29.070 kr.
29.570 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
BeefEater Signature SL4000s 6 Brænder

BeefEater Signature SL4000s 6 Brænder

BeefEater Signature SL4000 med 6 brændere. BeefEaters absolutte topmodel. Grilspyd / rotisserie er ekstraudstyr og medfølger ikke.! Kraftige støbte rustfrie brændere (5,3 KW) Anti opflamnings rustfrie stål vaporizere Varme reflektorer i rustfrit stål Riste samt stegeplade i rustfrit stål Quartz tændingssystem på hver brænder Stor rude i låget Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stål Trolley indeholder: Skuffe til gasflaske, skuffe til affaldsspand samt skuffe til opbevaring af grilludstyr Integreret sidebrænder I rustfrit stål (4,2 KW) Sidekurve 2 stk. plus udtrækkelig viskestykke holder Livsvarig begrænset garanti Heldækkende beskyttelses overtræk inkluderet H: 1228mm B: 1970mm D: 570mm - Samlet vægt 152 kg BeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af prodessionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
40.590 kr.
41.090 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
BeefEater Signature SL4000s 5 Brænder uden understel

BeefEater Signature SL4000s 5 Brænder uden understel

BeefEater Signature SL4000 med 5 brændere uden understel. BeefEaters absolutte topmodel. Grilspyd / rotisserie er ekstraudstyr og medfølger ikke.! Kraftige støbte rustfrie brændere (5,3 KW) Anti opflamnings rustfrie stål vaporizere Varme reflektorer i rustfrit stål Riste samt stegeplade i rustfrit stål Quartz tændingssystem på hver brænder Stor rude i låget Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stål Livsvarig begrænset garanti BeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af prodessionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
22.613 kr.
23.113 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder - Rustfri rist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder - Rustfri rist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder 100% Rustfri pakke - grillriste er også rustfri.! Grilspyd / rotisserie er ekstraudstyr og medfølger ikke.! Rustfri stål BBQ Høj effekt støbejernsbrændere (5,3 KW) Anti opflamnings rustfrie stål vaporizere Varme reflektorer i rustfrit stål Rustfri porcelæns emaljerede riste samt stegeplade Vendbar stegeplade Quartz tændingssystem på hver brænder (ingen batt.) Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stål Rustfri stål kabinet trolley samt sidehylder Rustfri stål sidebrænder med låg (4,2KW) Sidekurve og viskestykke holder Livsvarig begrænset garanti Heldækkende beskyttelses overtræk inkluderet H: 1228mm B: 1505mm D: 570mm - Samlet vægt 118 kg BeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af prodessionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
32.796 kr.
33.296 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
BeefEater Signature S3000s Premium Plus 4 Brænder - støbejernsrist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 4 Brænder - støbejernsrist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 4 Brænder Støbejernspakke - grillriste er i støbejern.! Rustfri stål BBQ Høj effekt støbejernsbrændere (5,3 KW) Anti opflamnings rustfrie stål vaporizere Varme reflektorer i rustfrit stål Rustfri porcelæns emaljerede riste samt stegeplade Vendbar stegeplade Quartz tændingssystem på hver brænder (ingen batt.) Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stål Rustfri stål kabinet trolley samt sidehylder Rustfri stål sidebrænder med låg (4,2KW) Sidekurve og viskestykke holder Livsvarig begrænset garanti Heldækkende beskyttelses overtræk inkluderet H: 1228mm B: 1505mm D: 570mm - Samlet vægt 118 kg BeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af prodessionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
26.712 kr.
27.212 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
BeefEater Signature S3000s Premium Plus 4 Brænder - Rustfri rist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 4 Brænder - Rustfri rist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 4 Brænder 100% Rustfri pakke - grillriste er også rustfri.! Grilspyd / rotisserie er ekstraudstyr og medfølger ikke.! Rustfri stål BBQ Høj effekt støbejernsbrændere (5,3 KW) Anti opflamnings rustfrie stål vaporizere Varme reflektorer i rustfrit stål Rustfri porcelæns emaljerede riste samt stegeplade Vendbar stegeplade Quartz tændingssystem på hver brænder (ingen batt.) Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stål Rustfri stål kabinet trolley samt sidehylder Rustfri stål sidebrænder med låg (4,2KW) Sidekurve og viskestykke holder Livsvarig begrænset garanti Heldækkende beskyttelses overtræk inkluderet H: 1228mm B: 1505mm D: 570mm - Samlet vægt 118 kg BeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af prodessionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
30.816 kr.
31.316 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder uden understel - støbejernsrist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder uden understel - støbejernsrist

BeefEater Signature S3000s Premium Plus 5 Brænder uden understel Støbejernspakke - grillriste er i støbejern.! Grilspyd / rotisserie er ekstraudstyr og medfølger ikke.! Rustfri stål BBQ Høj effekt støbejernsbrændere (5,3 KW) Anti opflamnings rustfrie stål vaporizere Varme reflektorer i rustfrit stål Rustfri porcelæns emaljerede riste samt stegeplade Vendbar stegeplade Quartz tændingssystem på hver brænder (ingen batt.) Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stål Livsvarig begrænset garanti BeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af prodessionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
13.487 kr.
13.987 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
BeefEater Signature SL4000s 6 Brænder uden understel

BeefEater Signature SL4000s 6 Brænder uden understel

BeefEater Signature SL4000 med 6 brændere uden understel. BeefEaters absolutte topmodel. Grilspyd / rotisserie er ekstraudstyr og medfølger ikke.! Kraftige støbte rustfrie brændere (5,3 KW) Anti opflamnings rustfrie stål vaporizere Varme reflektorer i rustfrit stål Riste samt stegeplade i rustfrit stål Quartz tændingssystem på hver brænder Stor rude i låget Stor aftagelig varmehylde i rustfrit stål Livsvarig begrænset garanti BeefEater's Australsk producerede Signature® serie repræsenterer det ultimative indenfor kvalitet og design. Modellerne har mange funktioner og henvender sig til grill entusiasterne som vil have det bedste af det bedste. Den robuste og kraftige konstruktion af Signature serien kombineret med de rene linier og den rusfrie stål finish, gør at denne serie af Grill er i en klasse for sig. Alle Signature modeller er lavet af kvalitets rustfrit stål kategori 304 hvilket er det foretrukne materiale af prodessionell kokke fordi det er let at rengøre og vedligeholde. Alle Signature modeller har dobbelt isolerede låg, kraftige sidebrændere samt indbygget quartz tænding i alle brændere. Signature modellerne er udstyret med dobbelte vaporizers som eliminerer risikoen for opflamning. Den såkaldte hotplate er selvfølgelig også standard på Signature serien og den giver mulighed for at lave retter såsom pandekager, spejlæg og grøntsager m.m. Sidst men ikke mindst giver vi livsvarig garanti på Signature serien. Garantien dækker alle dele som er lavet af rustfrit stål.
25.389 kr.
25.889 kr.inkl. fragt
Gulvlageret.dk Logo
Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Grill