Puslebord

Filtrer
Produkt
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

100+ produkter

Puslebord BabyDan Sofie Væghængt Puslebord

BabyDan Sofie Væghængt Puslebord

Puslebord, Hvid farve Sammenklappelig, 0 - 15 kg, Hylder

811 kr.760 kr.

3 tips, når du skal købe et puslebord

Med opbevaring i puslebordet får du nemt plads til mere end blot det allermest nødvendige. Et puslebord med skuffer rummer alt fra bodyer, bukser og ekstra pakker med bleer, klude og vådservietter. Et puslebord med kommode bliver nemt til din babys egen garderobe.
Indbyggede skuffer, rum eller hylder, gør det nemt at få fat på det hele – uden at slippe dit barn af syne.

Med en aftagelig pusleplade kan du bruge møblet som en almindelig kommode eller skab efter bletiden.

Du bør sørge for adgang til rindende vand tæt på puslebordet, ellers er vådservietter vejen frem. Men det er ikke altid, at der er plads på badeværelset til et fritstående puslebord – her er praktiske løsninger på pladsmangel:

  • Et væghængt puslebord klappes nemt ned med den ene hånd. Pusleskabet kræver kun en fri plads på væggen, og at du må bore i væggen. Tænk over opbevaring i skabet til det mest nødvendige – bleer, cremer og tørreklude.

  • Et puslebord med hjul kan rulles hen til håndvasken – smart, når pladsen er trang.

  • Et puslebord med badekar gemmer normalt badekarret lige under pusleunderlaget. Så kan du nemt skifte og bade dit barn, uden at skulle at opbevare et separat badekar.

Mange af de pusleborde, der placeres på et badekar, på vaskemaskinen eller sengen, bliver ret lave. Husk at vælge et puslebord, der har en behagelig arbejdshøjde for begge forældre. Normalt anbefales 85-90 cm – som en køkkenbordsplade. Et væghængt bord, kan lettere tilpasses til meget høje forældre.

Sundhedsplejersken.dk har skrevet gode råd om bleskift.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os