Puslepuder

Filtrer
Produkt
Information om bæredygtighed
Mål

300+ produkter

Puslepuder Leander Matty Changing Mat
200+ overvåger

Leander Matty Changing Mat

Puslepude, Beige, Grå, Grøn, Blå, Pink farve, Materiale: Træ, Polyuretan

695 kr.

4,0

Tre tips, når du køber puslepude

Små børn kan let fylde en ble til kanten – plus det løse. Du kan regne med, at puslepuden bliver beskidt med både det ene og det andet. Sørg for at vælge en puslepude med vandafvisende (og gerne vaskbart) betræk.

Vælg som minimum en puslepude, der kan tørres af – og endnu bedre vaskbar i maskine. Hvis selve puslepuden ikke kan vaskes, så kan du lægge et stykke frotté med plastbagside på puden og bruge vaskbare betræk. Du kommer ikke til at se ret meget til den nuttede puslepude med dyremønster – med mindre den kan vaskes.

Sikkerhed er alfa og omega. Når du kommer hjem med din nyfødte baby, så er det ikke ret meget gang i motorikken – men det er kun et spørgsmål om tid. Pludselig udfører din guldklump alskens spræl, spilopper og akrobatik.

Med en puslepude med høje kanter bliver det sværere for barnet at rulle af puden, hvilket mindsker risikoen for ulykker.

Sørg alligevel altid for at have en hånd på barnet, også når du rækker ud efter ting. Du ved aldrig, hvornår barnet vender sig første gang.

De fleste nye pusletasker leveres med et sammenklappeligt pusleunderlag, men har du købt tasken brugt, er den måske ikke fulgt med – eller måske vil du bare have et ekstra underlag at flytte rundt i lejligheden eller have med i vognen.

Bærbare pusleunderlag foldes sammen til en praktisk lille taske og er ofte vaskbare. Nogle gange har de også opbevaringsplads, og de kan derfor også findes under kategorien pusletasker. Også her bør du vælge en vaskbar eller vandafvisende puslepude. Skal den med på eventyr? Gå efter en med opbevaringsplads.

sundhedsplejerskens tips til bleskift her.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os