Stormkøkkener

Filtrer
Produktegenskaber
Mål

Tilbud

Stormkøkkener på tilbud
Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

Jetboil Flash 2.0 Gasbrænder

400 kr.500 kr.

Fun Sport

500+ produkter

Stormkøkkener Trangia Gasbrænder

Trangia Gasbrænder

Gasbrændere

279 kr.

5,0

STORMKØKKEN

Almindelige spørgsmål

  1. Spritbrændere. Det mest klassiske og også den billigste version. Denne type friluftskøkken anvender sprit som brændstof.
  2. Gasbrændere. Et lidt dyrere alternativ, men et alternativ, som er nemmere at regulere varmen med.
  3. Multi-brænder. En variant, der er blevet mere populær i de senere år, og som også er lidt dyrere end spritbrændere. Disse brændere kan bruges med både sprit, diesel og petroleum og i mange tilfælde også med gas.

Det afhænger af, hvordan du har tænkt dig, at det skal bruges, og hvilke krav du har til køkkenet. Der findes mange forskellige modeller i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Hvis du har et lavere budget, er en klassisk spritbrænder et godt valg; hvis du ønsker at kunne styre varmen meget, er en gasbrænder det bedste valg. Hvis du ønsker at kunne tilberede mad ved lave temperaturer, bør du fravælge multibrænderen, da der er risiko for, at den er for effektiv til det. Men hvis du skal ud på en lang ekspedition og vil være sikker på at kunne finde brændstof, vil du være taknemmelig for at have multibrænderen med.

Stormkøkkener er beregnet til udendørs brug og er ikke optimale til indendørs brug. Hvis du alligevel vil anvende det indendørs, er det vigtigt, at du placerer det på et brandsikkert underlag, sørger for meget god ventilation og holder det under opsyn hele tiden.

Annonce