Overvågningskameraer

Overvågningskameraer
Filtrer

Tilbud

Overvågningskameraer på tilbud
Eufy EufyCam 3 2-Cam Kit

Eufy EufyCam 3 2-Cam Kit

3.599 kr.4.199 kr.

Elgiganten.dk

1000+ produkter

Overvågningskameraer Google Nest Cam
Bedst i test

Google Nest Cam

1920x1080 (Full HD), Cube, WiFi, Udendørs brug, Bevægelsesdetektor, IR-belysning, Tilhørende mobilapp, Google Home

1.099 kr.

Utrolig prisbillig med mange funktioner og en meget rodet app

Overvågningskameraer TP-Link Tapo C310
4,0/5

TP-Link Tapo C310

2560x1440 (QHD/2K), Punkt, WiFi, Ethernet, Bevægelsesdetektor, IR-belysning, Tilhørende mobilapp, Udendørs brug, Amazon Alexa, Google Home

349 kr.

4,6

OVERVÅGNINGSKAMERA

Almindelige spørgsmål

Via internet. Der er tilkoblede kameraer, og der er kameraer, der kører på wi-fi. Nogle gange kommer kameraerne med en sikkerhedskopiløsning i form af et sim-kort, der kommunikerer gennem mobilnetværket, hvis wi-fi-forbindelsen skulle gå ned. De fleste moderne overvågningskameraer streamer billeder eller videoer fra et optagelsesområde til en smartphoneapp. Nogle kameraer kan også streame lyd, og andre er udstyret med en højttaler og tilbyder tovejskommunikation.

Her findes der forskellige varianter: kameraer, der gemmer indholdet på et hukommelseskort, og kameraer, der er afhængige af cloudtjenester, er de mest almindelige. En af fordelene ved cloudtjenester er, at indholdet er sikkert, selvom kameraet skulle blive beskadiget. En af ulemperne er, at cloudtjenester normalt er ret dyre. En anden ulempe er, at afbrydelser i internetforbindelsen kan påvirke kameraernes evne til at uploade materiale til serveren. Nogle overvågningskameraer kan gemme indholdet på eksterne harddiske eller NAS.

Nogle kameraer tilbyder streaming i realtid, mens andre tager snapshots med regelmæssige intervaller. Kameraer, der bliver aktiveret, når de registrerer en bevægelse, er også meget almindelige og er normalt billigere, men de kan være tilstrækkelige, hvis du for eksempel primært bruger det til at holde øje med et kæledyr derhjemme.

Annonce