1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Hus
  4. Overvågningskameraer

Overvågningskameraer

Overvågningskameraer
Overvågningskameraer
Filtrer
  • Overvågningskameraer
  • Overvågningskameraer
  • Tilbehør til overvågningskameraer

1000+ produkter

Overvågningskameraer TP-Link Tapo C500
50+ overvåger

TP-Link Tapo C500

1920x1080 (Full HD), Fast kuppel, WiFi, Udendørs brug, Bevægelsesdetektor

354 kr.

4,5

Bilka.dk
ComputerSalg A/S
i 31 butikker
OVERVÅGNINGSKAMERA

Almindelige spørgsmål

Via internet. Der er tilkoblede kameraer, og der er kameraer, der kører på wi-fi. Nogle gange kommer kameraerne med en sikkerhedskopiløsning i form af et sim-kort, der kommunikerer gennem mobilnetværket, hvis wi-fi-forbindelsen skulle gå ned. De fleste moderne overvågningskameraer streamer billeder eller videoer fra et optagelsesområde til en smartphoneapp. Nogle kameraer kan også streame lyd, og andre er udstyret med en højttaler og tilbyder tovejskommunikation.

Her findes der forskellige varianter: kameraer, der gemmer indholdet på et hukommelseskort, og kameraer, der er afhængige af cloudtjenester, er de mest almindelige. En af fordelene ved cloudtjenester er, at indholdet er sikkert, selvom kameraet skulle blive beskadiget. En af ulemperne er, at cloudtjenester normalt er ret dyre. En anden ulempe er, at afbrydelser i internetforbindelsen kan påvirke kameraernes evne til at uploade materiale til serveren. Nogle overvågningskameraer kan gemme indholdet på eksterne harddiske eller NAS.

Nogle kameraer tilbyder streaming i realtid, mens andre tager snapshots med regelmæssige intervaller. Kameraer, der bliver aktiveret, når de registrerer en bevægelse, er også meget almindelige og er normalt billigere, men de kan være tilstrækkelige, hvis du for eksempel primært bruger det til at holde øje med et kæledyr derhjemme.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os