Overvågningskameraer

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvad vil du overvåge? Hamsteren indendørs, når du ikke er hjemme, eller de lokale grævlinger i haven?
Filtrer
Type
Produktegenskaber
Lagring
Mål

1000+ produkter

Overvågningskameraer Google Nest Cam
Bedst i test

Google Nest Cam

1920x1080 (Full HD), Cube, WiFi, Tilhørende mobilapp, IR-belysning, Bevægelsesdetektor, Udendørs brug, Google Home, Amazon Alexa

1.179 kr.

4,4

Tre tips, når du skal købe overvågningskamera

Hvordan vil du gemme det, som kameraet ser?

  • I skyen (online). De fleste kameraer understøtter eller kræver abonnement på en cloud-tjeneste. Det indebærer ofte en månedlig eller årlig omkostning at gemme optagelserne på nettet.

  • Hukommelseskort. Et SD-kort i et simpelt kamera på batteri er tilstrækkeligt for mange. Men hvis tyven fjerner kortet (eller hele kameraet), så er optagelserne tabt.

  • Netværk. Mere professionelle løsninger er koblet til en harddisk, hvor materialet lagres. Du kan opnå det samme ved at gemme på en NAS eller en computer. Betydeligt mere pillearbejde, men også betydeligt større frihed.

Hvis du kan lide idéen om overvågning, så opdager du måske, at dit kamera ikke kan tale sammen med eksempelvis en videodørklokke, bevægelsessensorer, et udendørs kamera med lys eller en sirene. Tænk over dine fremtidige behov, så du ikke skal bruge penge på et nyt kamera.

Hvis du er fan af Smart Home og apps, så vær sikker på at kameraet også vil "lege" sammen med det system, du har derhjemme.

Hvis du bruger Apple Homekit, så kan nogle kameraer gemme video på din Icloud-konto.

Hvis du bruger Google, så fungerer nogle kameraer med Chromecast.

Afhængigt af dit system og kamera kan du bruge kameraets bevægelsessensor til dine smart home lamper. Og så kan du drille tyven ved at tænde lyset i entreen og andre steder – selvom du slet ikke er hjemme.

Datatilsynet har skrevet om regler for overvågningskameraer

Annonce

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.