Vinduesvaskere

Filtrer
Produktegenskaber

100+ produkter

Vinduesvaskere Kärcher WV 6 Plus
Kärcher Logo
4,0/5

Kärcher WV 6 Plus

Batteridrevet, Ledningsfri

542 kr.

4,3

Vinduesvaskere Bosch GlassVAC
Bedst i test

Bosch GlassVAC

Ledningsfri, Nem at holde, Batteridrevet

534 kr.

Lille og kompakt vinduesvasker – til dig, der vil kunne komme til overalt

Tre tips, når du køber en vinduesvasker

Den absolut største forskel på de forskellige vinduesvaskere med batteri er gummiskraberen. En blød skraber mindsker risikoen for irriterende striber. Du slipper også for at trykke lige så hårdt, når du vil have godt fat nederst på ruden. Gummilæben på en vinduesvasker med sug bør minde mere om en vinduesvisker end om tykt gummi.

Kan du nå opgaven på én opladning? Undersøg modellens batteritid – især når du har mange ruder og vil kunne pudse dem alle på én uafbrudt arbejdsgang,
På nogle vinduesvaskermodeller er det muligt at se, hvor meget batteri du har tilbage. Det er egentlig ikke et must, men det hjælper dig med at vurdere, om du kan nå at vaske endnu et vindue – så du slipper for at stå oppe på en stige med et pludseligt afladet batteri.

  • En kort krop på vinduesvaskeren gør det nemmere at komme til nederst ved vindueskarmen. Så kan du også vaske hele vejen ned, uden at du behøver at flytte møbler i trange rum

  • En bred og fleksibel gummiskraber hjælper, når skal vinkle maskinen i bunden af vinduet, hvilket gør det nemmere at vaske hele ruden.

  • Aftagelig beholder til snavset vand gør det nemmere at tømme det vand ud, som maskinen har suget op.

  • Andet smart tilbehør. Kig efter et vinduesvasker-sæt, der rummer alt du skal bruge. En vinduesvasker med teleskopstang er praktisk, når du skal vaske højtsiddende og svært tilgængelige ruder. Teleskopstangen skal måske tilkøbes i nogle tilfælde.

Alternativt kan du overveje en – meget dyrere – men helt automatisk vinduesvaskerrobot! Men du skal altså selv hjælpe den videre til næste vindue.

Bolius har skrevet tips til at lave en hjemmelavet vinduesrens til din vinduesvask. Det er både billigere og nemt at blande selv – så du løber ikke tør for færdigblandet vinduesvæske halvvejs rundt om huset.

Annonce