Damprensere

Filtrer
Produktegenskaber

89 produkter

Damprensere Kärcher SC 3 EasyFix 1L
Kärcher Logo
100+ overvåger

Kärcher SC 3 EasyFix 1L

Damprenser

1.185 kr.

4,4

Tre tips, når du skal købe en damprenser

Der findes forskellige typer damprensere, som passer til forskelligt afhængigt af, hvad, hvor og hvordan du vil gøre rent:

  • En cylinderdamprenser minder lidt om en klassisk støvsuger, som trækkes på hjul efter dig. Den har en større tank og er derfor velegnet til dig, der har et stort hus og ønsker, at der skal være vand nok til hele rengøringen.

  • En dampmoppe har en mindre vandtank og er lettere. Derfor er den mere velegnet til rengøring af gulve i lejligheder eller lidt mindre huse. Vær dog forsigtig, når du damprenser ældre parketgulve.

  • En håndholdt damprenser er nem at bære i den ene hånd. Den er velegnet, når du skal rengøre mindre rum, som ovnen, flisefuger eller brusevæggen, da den ofte har lidt svagere damptryk og en lille vandtank.

  • En ledningsfri damprenser er nemmere at flytte rundt på i hjemmet, da du ikke behøver at bekymre dig om rækkevidden. Derimod skal du sørge for, at batteriet er fuldt opladet, når du vil gøre rent.

En vandtank, som rummer én liter, damper i 20-30 minutter – afhængig af indstillingen. Damprensere til husholdningsbrug har normalt plads til op til to liter.

Hvis du har mange overflader at rengøre, så vælg en større tank. En stor tank gør dog dels, at det tager længere tid at varme vandet op, og at damprenseren bliver tungere. En mindre damprenser, som kan fyldes kontinuerligt kan være et godt alternativ. Så behøver du ikke at afbryde rengøringen, fordi maskinen mangler vand.

Damprenseren bør have funktioner, der gør den både enkel og sikker at anvende. Hold øje med det her:

  • Et drejeligt skaft hjælper dig virkelig med at kunne komme ind i alle kroge.

  • Automatisk slukning gør, at damprenseren ikke overophedes.

  • En sikkerhedslås forhindrer, at du kommer i kontakt med dampfunktionen og bliver skoldet.

På Cleanipedia kan du læse om, hvordan du gør rent med damp.

Annonce