Brødristere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Kigger du efter en klassisk brødrister til 2 skiver brød, eller skal den kunne riste flere skiver?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

500+ produkter

Sorter efter popularitet
Brødristere Smeg TSF01
3,0/5

Smeg TSF01

Toaster til 2 brødskiver, Hvid, Beige, Guld, Sort, Multifarve, Blå, Sølv, Pink, Grøn, Grå, Rød farve, Bagelfunktion, Optøningsfunktion, Afbryderknap, Genopvarmning, Justerbar bruningsgrad, Aftagelig brødkrummebakke, Ekstra højt løftesystem

888 kr.

4,5

Brødristere Philips HD2650/90
Bedst i test

Philips HD2650/90

Toaster til 2 brødskiver, Rustfri stål farve, Afbryderknap, Genopvarmning, Justerbar bruningsgrad, Optøningsfunktion, Ekstra højt løftesystem, Aftagelig brødkrummebakke

364 kr.

Effektiv brødrister med mange forskellige risteindstillinger, passer til alle typer brød

BRØDRISTERE

Almindelige spørgsmål

Den bedste brødrister er den, der passer til dine behov og sikrer at hele brødet bliver ristet. Men det er jo ikke bare en skive toast, det handler om… Hvis du for eksempel skal riste en bolle, så er en stående, klassisk brødrister nok ikke det rigtige valg for dig. Vi har faktisk testet syv stående brødristere her, hvis det skulle være.

En stående brødrister har typisk to pladser til brød, som du stikker ned i brødristeren, hvorefter de popper op, når de er færdige. De sikrer en ligefordelt ristning, dog på den bekostning af, at de kun kan riste brød i skiver.

En liggende har den fordel, at der typisk er mere plads på brødristeren. Derved kan du riste flere skiver på én gang, men du kan også riste en bolle, eller for eksempel en skive brød med ost på. Mums!

Dog har en liggende brødrister den ulempe, at brødet ikke altid bliver ristet på samme måde, på hver side. Så det er lidt op til individuel smag, i sidste ende.

Næsten alle brødristere er udstyret med en krummebakke, som nemt kan tages ud, så du kan fjerne alle de krummer, der samler sig i bunden af brødristeren. Hvis du gerne vil gøre ydersiden ren, så træk stikket ud og brug en let-fugtig klud til at tørre overfladen. Du må aldrig vaske eller rense en brødrister med vand - det er de ikke bygget til.

Annonce