Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Gåstol

Gåstolen er populær hos de helt små børn, for pludselig kan de komme hurtigt rundt, mens de er meget højere oppe, end hvis de kravler rundt på gulvet. Hvilken frihed og hvilket udsyn!

En gåstol kan bruges til børn, der endnu ikke har lært at gå selv. I gåstolen sidder de trygt og sikkert og kan selv bevæge sig rundt i huset ved at skubbe sig rundt med fødderne. Der er hjul under gåstolen, så den kører let på gulvet. En solid ramme rundt om gåstolen sikrer, at de ikke kommer til skade, når de kører ind i noget på deres vej rundt.

På mange gåstole er der et legebord eller legetøj monteret, så underholdningen er lige ved hånden. Og det er da også som underholdning eller aktivering i kortere perioder, at de fleste forældre bruger gåstolen.

Dit barn skal som minimum kunne sidde selv, før du begynder at anbringe det i en gåstol. Det er typisk, når barnet er mellem seks og ni måneder.

Sundhedsplejersker og andre fagpersoner anbefaler, at gåstolen kun anvendes i 15-20 minutter ad gangen, fordi barnet har godt af at udvikle sin motorik og styrke, når det kravler og bevæger sig rundt på gulvet.

Der er mange forskellige gåstole at vælge imellem, så hvad du foretrækker, må bero på smag og behag. Nogle foretrækker enkle modeller, andre vil gerne have en gåstol med masser af lyd, lys og legetøj. Enkelte er også udstyret med et MP3-stik, så du kan uploade barnets favorithistorier og yndlingsmusik. Men uanset, hvad du foretrækker, så vælg en gåstol, der kan reguleres i højden, så stolen kan følge barnets udvikling. Har du brug for at kunne tage gåstolen med, når du skal ud, så find en model, der kan klappes sammen, når den ikke er i brug. Det er jo også pladsbesparende derhjemme.

Filter1

Vis