Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Gåvogn

En gåvogn er et virkelig godt legeredskab, når de små er ved at lære at gå. Det giver sikkerhed at have noget at rejse sig op ved, og ret hurtigt vil barnet finde ud af at skubbe vognen af sted. De fleste gåvogne har bremser på hjulene, så vognen ikke kører af sted, mens barnet er ved at rejse sig op ved vognen. På mange af vognene kan bremserne justeres, så de passer til barnets gåhastighed.

Langt de fleste gåvogne er lavet i træ og udstyret med gummihjul, så man ikke risikerer, at hjulene smitter af på og farver gulvene.

De fleste gåvogne er udstyret med plads til opbevaring. Og børnene elsker at køre rundt i hele huset med deres yndlingslegetøj i gåvognen eller at finde ting og sager på deres vej rundt, som de så kan tage med videre frem.

Man kan få gåvogne i alverdens afskygninger, farver og prisklasser. Mange foretrækker den enkle klassiker fra Brio i sort eller rød. Den har set sådan ud i generationer, så mange husker den fra deres egen barndom.

Der er også gåvogne med mere spræl på farverne og formerne. Man kan for eksempel få gåvogne med dyremotiver på, gåvogne formet som en bil eller brandbil, gåvogne med klodser i eller gåvogne, der også kan bruges som et lille legekøkken.

En gåvogn er egnet fra omkring 9 måneder, eller når barnet er ved at lære at gå. Og så kan den bruges i de næste par år. Det er typisk en af de ting, der virkelig bliver brugt af barnet – og alle forældre ved, at sådan går det desværre ikke med alt legetøj, der kommer ind i huset.

En gåvogn er altså en af de ting, som det er værd at investere i. Den er også meget populær som dåbsgave eller fødselsdagsgave.

Filter1

Vis