Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Stort udvalg af legetøjshelikoptere

Der er noget fascinerende ved helikopteren. Stor og tung ser den ud, når den står der på jorden. Men alligevel kan den lette uden videre og hurtigt være højt til vejrs. Børn er også fascinerede af helikoptere, og derfor er der masser af legetøjshelikoptere at vælge imellem. Lige fra de er helt små, er der legetøjshelikoptere til dem.

Svenske Brio laver for eksempel en sød helikopter i træ. Når barnet trækker den henover gulvet, roterer vingerne ovenpå helikopteren.

Det populære Fisher Price Little People har også en sød helikopter til de mindste. Og du kan få Postmand Per i en rød post-helikopter. Lego Duplo har også en helikopter til de mindste Lego-fans. Og der er alle muligheder for at blive ved med at bygge helikoptere med Lego, også når børnene bliver ældre. For Lego City, Lego Creator og Lego Technic har også helikoptere blandt modellerne.

Du kan selvfølgelig også købe mange andre forskellige helikoptere i små og store udgaver, ligesom du køber legetøjsbiler og lommebiler. Nok specielt til pigerne er der en Polly Pocket helikopter. Playmobil har også forskellige helikoptere blandt deres mange samlesæt.

Hvis du gerne vil bygge din egen helikopter, kan du også gøre det med Geomag, det kendte magnetiske konstruktionslegetøj, hvor du bygger med magnetiske stålkugler, stave og paneler. De store drenge – både børn og voksne – kan hygge sig med et helikopter-samlesæt. Det er noget, der tager mange timer at samle, men det er også noget, som man kan hygge sig med sammen.

Det kan også være, de store drenge og deres fædre hellere vil have lidt mere action. Så kan de flyve med en fjernstyret helikopter. De fås i mange forskellige prisklasser, fra den billige model, som børnene kan flyve med indenfor, til dyre hobbymodeller, som store børn og voksne kan flyve med ude i det fri.

Filter1

Vis