Automatisk slukning Kapsel kaffemaskiner

Nej
Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Mål

83 produkter

Automatisk slukning Kapsel kaffemaskiner DeLonghi Nespresso Citiz & Milk EN 267
100+ overvåger

DeLonghi Nespresso Citiz & Milk EN 267

Kapsel kaffemaskine, med Drypbakke, Termoblok, 1710W, Kapacitet: 1 L, Farve: Rød, Sort, Hvid

1.338 kr.

4,7

KAFFE-KAPSELMASKINE

Almindelige spørgsmål

Det er meget enkelt at bruge en kaffemaskine til kapsler. Begynd med at sikre dig, at der er nok vand i tanken. Hvis der mangler vand, skal du fylde den op til det anbefalede niveau, som normalt er angivet med en streg på beholderen. Tænd maskinen, tag derefter en kapsel, læg den i beholderen og skub den ind. Til sidst skal du trykke på en knap (som ofte har et kaffekop-symbol), og inden for få sekunder er din kaffe klar til at blive nydt.

Hvilken kaffemaskine til kapsler, du skal vælge kommer helt an på dig selv og dine behov. Skal du bare bruge kapselmaskinen, i ny og næ, når du skal have en hurtig kop morgenkaffe eller en kop hyggekakao om aftenen, så kan du sagtens vælge en simpel maskine i den billige ende af skalaen.

Ønsker du en kapsel-kaffemaskine, der kan brygge lækker kaffe til gæsterne? Her kunne det være en god ide at investere i en kapsel kaffemaskine med mælkeskummer – så kan du nemt servere en fantastisk caffe latte til dem, du holder af i din egen stue.

En kapsel kaffemaskine kaldes også for en kapselmaskine, og den brygger velsmagende kaffe i en fart ved at pumpe varmt vand gennem små færdigpakkede kapsler.

Kapslerne findes i mange forskellige typer. Både fra forskellige brands men også med mange smagsvarianter. Du kan for eksempel lave americano, caffe latte, cappuccino – men også kakao.

En kaffe-kapselmaskine er især noget for dig, som bare ønsker en enkelt kop velsmagende kaffe og ikke ønsker at bruge tid på at brygge en hel kande kaffe – eller investere i en avanceret espressomaskine eller automatisk kaffemaskine.

Tre tips, når du skal vælge kaffemaskine til kapsler

Hvor mange kopper kaffe drikker I om dagen? Størrelsen på vand- og kapselbeholderen er forskellig fra model til model:

 • Op til 0,7 liter passer til dig (og måske en ekstra person), som kun drikker kaffe for hyggens skyld
 • 0,7 til 1 liter er normalt nok til 2 personer
 • Kaffe-kapselmaskiner på over 1 liter kan følge med, når du får gæster på besøg. Nogle modeller kan brygge en hel kande kaffe ad gangen.

Nespresso, tassimo, Dolce Gusto eller Senseo kaffepuder eller genbrugskapsler? Det kan være en god idé at overveje, hvilken type kapsler/puder der kan bruges til maskinen. Nogle maskiner kan bruge flere forskellige typer kaffekapsler, andre kun kan bruges én bestemt type.
Både prisen og de tilgængelige smagsvarianter kan variere mellem de forskellige kapselproducenter.

Her kan du lure på udvalget af kaffekapsler, før du beslutter dig.

 • Med en indbygget mælkeskummer kan du lave en fløjlsblød kop kaffe, som minder om din favorit fra cafeen – eller en cremet kop kakao.

 • Automatisk slukning er faktisk et EU krav, men nogle maskiner maskiner slukker efter kun 2 minutter, og andre kan du selv programmere. En kapsel-kaffemaskine er dog ofte klar igen på stort set samme tid, som du er om at finde en ren kaffekop i skabet.

 • En Indikator for tom vandbeholder minder dig om at fylde vand på – så du ikke spilder kapsler på en halvtom kop. Men du kan jo også bare vænne dig til lige at kigge efter.

 • En del kaffe-kapselmaskiner lader dig vælge mellem forskellige kopstørrelser, så du kan lave både en lille espresso og en stor kop café latte.

Hos Tænk har de regnet lidt på spørgsmålet – hvad koster det at brygge kaffe med kaffekapsler?

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os