Kapselmaskiner

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Nogle kaffekapselmaskiner har indbygget mælkeskummer. Er det sådan en model, du kigger efter?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål
Andre filtre

92 produkter

Sorter efter popularitet
Kapselmaskiner Nespresso Essenza Mini C30
4,5/5

Nespresso Essenza Mini C30

Kapselmaskine, med Termoblock, 1260W, Kapacitet (Vandtank): 0.6 L, Permanent, Tilgængelige farver: Hvid

599 kr.

4,7

Kapselmaskiner Nespresso Vertuo Plus
Bedst i test

Nespresso Vertuo Plus

Kapselmaskine, med Termoblock, Aftagelig vandtank, 1260W, Kapacitet (Vandtank): 1.7 L, Ledningslængde: 74 cm, Tilgængelige farver: Hvid, Sort, Rød

598 kr.

Kapselmaskine, der let producerer aromatisk og cremet kaffe

KAPSELMASKINE

Almindelige spørgsmål

Det er meget enkelt at bruge en kapselmaskine. Start med at sikre dig, at der er nok vand i tanken. Hvis der mangler vand, skal du fylde den op til det anbefalede niveau, som normalt er angivet med en streg på beholderen. Tænd maskinen, tag derefter en kapsel, læg den i beholderen og skub den ind. Til sidst skal du trykke på en knap (som ofte har et kaffekopsymbol), og inden for få sekunder er din kop kaffe klar til at blive nydt.

Hvilken kaffemaskine du skal vælge kommer helt an på dig selv og dine behov, . Skal du bare bruge kapselmaskinen, i ny og næ, når du skal have en hurtig kop morgenkaffe eller en kop hygge kakao om aftenen, kan du sagtens vælge en simpel maskine i den billige ende af skalaen.

Ønsker du en kapselmaskine, der kan brygge lækker kaffe til gæsterne, kunne det være en god ide at investere i en kapselmaskine med mælkeskummer - så kan du nemt servere en fantastisk caffe latte til dem, du holder af i din egen stue.

Der er mange kapselmaskiner at vælge mellem. Læs testen og find din favorit her.

En kapselmaskine er en kaffemaskine, der brygger kaffe af små kapsler.

Kapslerne kommer i mange forskellige typer, fra forskellige brands men også i mange forskellige smagsvarianter. Du kan for eksempel lave americano, caffe latte, cappuccino og også kakao.

En kaffe-kapselmaskine er især noget for dig, som bare ønsker en enkelt kop velsmagende kaffe og ikke ønsker at bruge tid på at brygge en hel kande kaffe eller anvende en avanceret espressomaskine.

Annonce