1. Start
 2. Guides

Opdateret  

Gave til babyshower, barnedåb og baby

Lea Sefeld

En gave til babyshower, barnedåb, den nybagte mor eller den nybagte far? I den første tid med den lille baby er gaver ofte meget velkomne. De nybagte forældre har ikke altid fået købt alt til den lille baby, og her kommer din gave kærkomment. Babyen skal selvfølgelig fejres med en gave! Vi har samlet en liste over de bedste babygaver til både den lille og de snart ret så trætte forældre.

Gaver til babyshower, barnedåb og baby babygaver

Gave til baby

Det er en stor ting at få et barn, uanset om det er det første eller det femte. Det er hyggeligt at give en babygave til den store eller lille familie, der er blevet forøget med et nyt medlem, men det kan være svært at finde en gave, der føles helt rigtigt. Vi har gjort arbejdet for dig og fundet de allerbedste babygaver til vores liste.

Topliste: De bedste babygaver

Er du inviteret til barnedåb eller babyshower - eller skal du på barselsbesøg? Hvis du vil give de nybagte forældre og baby en gave, kan du helt sikkert blive inspireret her.

 • Babytæppe Man kan næsten aldrig få for mange babytæpper i et hjem med en lille nyfødt. De er hyggelige at putte babyen i, men skal også ofte i vaskemaskinen på grund af gylp og andre... kropsvæsker. Så det er altid rart at have et rent et lige ved hånden. Det meget populære Mary-tæppe er et babyshower-hit, men hvis du ikke kan lave et tæppe selv, så kan man som sagt ikke få tæpper nok.

 • Flaskevarmer Det er sværere, end man skulle tro, at varme flasken til babyen midt om natten, hvis søvnen afbrydes, og man glæder sig til at få lov til at lukke øjnene igen. En flaskevarmer er en luksus barselsgave, ikke kun til babyen, men også til de trætte forældre.

 • Farverig rangle Der findes meget smukt babylegetøj i afdæmpede farver, der ser pænt ud i et minimalistisk hjem. Men glem alt om det. Babyer elsker farver, og det er ikke tid til at holde sig tilbage med farveeksplosioner nu. En rangle, der også kan bruges som gribelegetøj, vil i løbet af få måneder blive et populært legetøj hos babyen.

 • Babybody Af samme grunde som man aldrig kan have for mange babytæpper, er det næsten umuligt at få for mange baby-bodyer. Her er der en rigtig god mulighed for virkelig at købe noget helt efter din eller babyens families smag. Der er uendeligt mange farver og mønstre at vælge imellem og selvfølgelig i mange forskellige prisklasser.

 • Giraffen Sophie Giraffen Sophie er en meget populær babyshower gave og den har været en populær babygave siden 1960'erne. Sophie er fremstillet af naturgummi fra gummitræet med helt uskadelige farver og er et sikkert og bidevenligt babylegetøj, som desuden piber diskret, hvis hun bliver krammet. Bidelegetøj er i det hele taget perfekt til babyer, der begynder at få tænder og gerne vil gnave i noget for at lindre kløen i munden.

 • Babynest En babynest er ofte et produkt, som man som baby-forælder ikke ved, at man har brug for, før man har prøvet det. Selvom babyen sover i sin egen seng, er en babynest et trygt alternativ til lure på sofaen eller på gulvet. Blødt og hyggeligt. Vil du give en meget personlig babygave, kan du sy din egen babynest.

 • Ergonomisk bæresele En ergonomisk bæresele kan spare mange trætte rygge, da babyen gerne vil være tæt på hele tiden. Det er derfor en rigtig god gave til forældrene for eksempel til barnedåben. Der findes bæreseler, som kan bruges med det samme, men det er ikke alle. Vælg en med polstrede skulderremme, der er behagelig for skuldrene, og taljebælte, der hjælper effektivt med at aflaste ryggen.

 • Børneservice Børneservice er en rigtig klassisk babygave. Selv om det endnu ikke er tid til smagsprøver for en nyfødt, går tiden hurtigt, og når man står der med de første portioner grød, er holdbart børneservice godt at have. Husk på, at det vil falde på gulvet, så selv om porcelæn er fint, så er silikone mere hårdført.

 • Et lager af chokolade Nej, vi mener ikke, at du skal give babyen chokolade, men i stedet for en blomst til babyens mor er chokolade faktisk ikke så dumt. En hurtig energidosis og lidt pep er guld værd for en person, der lige har født, og som tilbringer sine dage med maraton-amning. Amning kræver mere energi, end man skulle tro, og selv hvis forældrene giver flaske, er der mange og til tider udmattende flaskesessioner. Tro os, chokolade er en virkelig god gave.

 • Bog til babyforældre Er de nybagte forældre helt nye i forældrerollen, så kan en bog om babyens første år eller forældreskabets første år, være en rigtig god gaveidé. Det kan berolige mange bekymringer at læse sig frem til, at det baby gør er helt normalt - og ikke mindst, at de følelser forældrene har er helt normale.


Besøg vores temaside om gaveidéer og få inspiration til gaver til alle lejligheder.

Få flere gaveidéer

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os