Babynests

Filtrer
Produkt
Miljø & Bæredygtighed
Mål

Tilbud

Babynests på tilbud
Najell Babynest Sleepcarrier Volume 2

Najell Babynest Sleepcarrier Volume 2

909 kr.1.019 kr.

BabySam

300+ produkter

Babynests Najell Babynest Sleepcarrier
500+ overvåger

Najell Babynest Sleepcarrier

Babynest, Pink, Sort, Grå, Beige, Brun farve, Materiale: Bomuld Tåler maskinvask

1.199 kr.

3,3

Babynests Cam Cam Copenhagen Babynest Pressed Leaves
Trender

Cam Cam Copenhagen Babynest Pressed Leaves

Babynest, Multifarve farve, Materiale: Bomuld

670 kr.
BABYNEST

Almindelige spørgsmål

En babynest er en specialdesignet babyseng, hvor babyen kan føle sig puttet i, samtidig med at risikoen for, at babyen ruller rundt, minimeres. Der findes mange forskellige varianter af babynests, men de fleste er ret små og har høje, bløde kanter, der minimerer risikoen for, at dit barn ruller rundt på maven, mens det sover.

Babynests kan bruges i tremmesengen og i barnevognen, men også på sofaen eller på gulvet. Mange anvender babynesten som en "seng i sengen", hvor barnet har sin egen plads, væk fra forældrenes puder og dyner.

En babynest kan bruges allerede, fra barnet er nyfødt, og i mange tilfælde kan den justeres, efterhånden som barnet vokser. Nogle barselsafdelinger har også babynests på deres værelser, som babyen kan ligge i.

Det anbefales at have barnet liggende i en separat seng ved siden af forældrenes seng om natten i de første tre måneder. Hvis du virkelig gerne vil sove tæt på dit barn, kan du alternativt have en babynest midt i sengen og i niveau med din pude. Kanterne gør det sværere for barnet at rulle ud af sengen, men også sværere for dig at komme til at rulle hen på babyen, mens du sover.

Kanterne på en babynest forhindrer dit barn i at rulle rundt og beskytter det mod at komme til at ligge med ansigtet ned i madrassen. Der findes også babynests, der er udstyrede med taljestropper, som holder dit barn på ryggen, mens det sover.

Nogle ting, du skal overveje, når du bruger en babynest:

  • Kanterne og bunden må ikke være for bløde og fluffy – det kan udgøre en kvælningsfare, hvis barnet ender med ansigtet mod kanten.
  • Der må ikke være nogen remme eller snore, som barnet kan vikle sig ind i.
  • Brug ikke tæpper eller puder i nesten.
Annonce