Sony Xperia 1 128GB

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.7

Baseret på 419 anmeldelser

 • 5

  75%

 • 4

  22%

 • 3

  1%

 • 2

  1%

 • 1

  0%

Den absolut dårligste mobil 2019

Hvordan nogen mennesker anno 2019, kan give denne telefon mere end en stjerne, er ufatteligt. - Generelt så langsom, at min gamle fastnets telefon med drejeskive var hurtigere at betjene. - Fuldstændig ubrugelig fingeraftrykslæser (som altid på Sony telefoner) - Kameraet er ofte ekstremt lang tid om at tænde - Kameraet kan ikke benyttes, når batteriet er 5 procent eller under. Selv når den er sat til opladning. - Telefonen skal ligge til opladning, før du overhovedetkan tænde for den. Hvis den løber tør før strøm - hvilke den ofte gør grundet latterligt mange forinstallerede apps, kombineret med et ringe billigt batteriet - Ringe antenne - Dårligt design. Udløserknappen til kameraet er fuldstændig fejlplaceret. Ofte rammer fingeren skærmen og når du endelig får adgang til kameraet igen, er det for sent for længst. - Fryser til tider ved genstart. - Sony kundeservice, der er pisse hamrende flabede og ubegavede at høre på. De nægter at fingeraftrykslæseren skulle fejle noget (Selvom der er utallige sager på nettet) og opkræver penge for indlevering - under garanti perioden vel og mærke Det er direkte tyveri, at tage 7000 kr for det her møg. Køb en Huawei til 2000 kr. F.eks en P10, der er en langt bedre telefon. Det eneste positive at sige om telefonen er skærmen og lydkortet. Især sidstnævnte, er uden sidestykke. Hvis du er musik elsker, skal det opleves - men ikke ofres penge på.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Sony Xperia 1 128GB er 6.112 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle Sony Mobiltelefoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.