Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Garmin Vivofit

Garmin Vivofit

Aktivitetsarmbånd, Unisex, Bluetooth, Pulsmåler, Vandtæt, Touchskærm, Ur, Pulsmåler i håndled, Løb
Fra 749 kr. til 871 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Garmin Vivofit er et wellnessarmbånd eller en såkaldt fitnesstracker, der hjælper dig med at holde dig aktiv og opnå dine motionsmål.

Det sker gennem den indbyggede skridttæller og kalorieberegner, der findes i det lille display, der spændes omkring armen med et af de to medfølgende gummiarmbånd i forskellige størrelser. Garmin Vivofit måler også, hvor langt du har bevæget dig, hvor mange skridt du har tilbage, før du har nået dit daglige mål, hvor længe du sover og din puls, hvis det er forbundet med en trådløs pulsmåler, der kan købes separat. Alligevel er en af de bedste ting ved Garmin Vivofit nok alligevel, at den leveres med et batteri med en levetid på et helt år, som du ikke behøver oplade i mellemtiden.

Udover opsamling af data kan Garmin Vivofit også hjælpe dig med at holde en aktiv livsstil. For eksempel gennem en smart funktion, der gør at en lille rød streg kommer til syne på displayet, når du ikke har bevæget dig i en time. Stregen vokser så hvert kvarter, indtil du rejser dig fra skrivebordet, og bevæger dig lidt. Med andre ord minder wellness-armbåndet dig om, at du bør bevæge dig jævnligt, så du ikke kommer til at sidde hele dagen bag skrivebordet uden at røre dig overhovedet. Derudover kan du indstille Garmin Vivofit med et dagligt mål af, hvor mange skridt du gerne vil tage. Det vil så vise sig på displayet, så du let kan følge med i, om du når dit mål. Garmin Vivofit lærer dig hurtigt at kende, og tilpasser sig dine vaner og din livsstil. Det sker gennem en automatisk justering af dine mål, der er baseret på om du opnår dine mål eller ej. På den måde bliver det endnu nemmere at få mere bevægelse ind i hverdagen.

Alle dine opsamlede data kan du overføre til din computer, din mobil eller tablet gennem en trådløs USB-dongle eller en bluetoothforbindelse. Garmin Vivofit synkroniserer aktivitetsdata med den medfølgende app, så du nemt og hurtigt kan overskue, hvordan det går over tid.

Garmin Vivofit er udført i et simpelt, rent og funktionelt design. Wellnessarmbåndet er udført i en form for gummi med et LCD-display, der altid er tændt. Med en sort baggrund og store, grå bogstaver minder displayet om et traditionelt digitalur, hvor en enkelt knap styrer alle funktioner. Du kan skifte mellem funktionerne alt efter hvor længe du holder knappen inde, ligesom du kan skifte mellem ur, skridttæller og andre funktioner med enkelte klik. Garmin Vivofit er vandtæt og dermed velegnet til for eksempel svømning, ligesom du ikke behøver tage armbåndet af, når du går i bad.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnVivofit
Produktegenskaber
TypeAktivitetsarmbånd
Vægt26 g
SkærmtypeLCD
Tilgængelige ur farverBlå, Grå, Grøn, Hvid, Lilla, Pink, Rød, Sort, Sølv, Turkis
Tilgængelige rem farverBlå, Grå, Grøn, Hvid, Lilla, Pink, Rød, Sort, Sølv, Turkis
MålgruppeUnisex
Vandtæt ned til
50 m
SensorerAccelerometer
Smarte funktionerMusikkontrol, Push-notifikationer på mobil
Smartphone kompabilitetAndroid, Windows, iPhone
Mobil App kompabilitetGarmin Connect
Trådløs teknologiBluetooth Smart
Bluetooth Version4.0
Tykkelse/højde10.5 mm
Bredde21.0 mm
Lanceringsår2014
EgenskaberBluetooth, Pulsmåler, Touchskærm, Ur, Vandtæt
Puls
Pulsmåler i håndledJa
Understøtter pulsremJa
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
InaktivitetsalarmYes
DistanceJa
Træning
SportsgrenLøb
Andre træningsfunktionerDistance
Batteri
BatteritypeLithium batteri
GenopladeligJa
Batteritid (ur-tilstand)356.0 Dage
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her