Aktivitetsarmbånd

Garmin
Filtrer
Type
Batteri
Tilslutninger
Puls
Internt
Display
Software
Design
Trådløst
Mål

100+ produkter

Sorter efter popularitet

Udforsk vores søgemaskine og hvordan vi rangerer produkter. Læs mere

Aktivitetsarmbånd Garmin Vivofit Jr 2
50+ overvåger

Garmin Vivofit Jr 2

Aktivitetsarmbånd

272 kr.

3,7

AKTIVITETSARMBÅND

Almindelige spørgsmål

Da vi testede diverse aktivitetesarmbånd, så fandt vi ud af, hvor ofte man har tendens til at lægge telefonen fra sig. Hvis man gerne vil aktivt tælle skridt, så er man jo nødt til at have telefonen på sig hele tiden. Især her kan en aktivitetsmåler hjælpe dig at holde styr på, hvor meget, du får gået i løbet af dagen. En aktivitetsmåler hjælper dig typisk med at måle søvnkvalitet, skridt, puls og kalorier.

Et pulsur har generelt flere funktioner, sammenlignet med et aktivitetsarmbånd. Tænk på aktivitetsarmbåndet som det første skridt, hvor et pulsur er for de mere seriøse entusiaster. Et pulsur inkluderer typisk GPS og diverse funktioner rettet mod løb, cykling, svømning, og mere. Et aktivitetsarmbånd har typisk bare en skridttæller og pulsmåler med sammenkobling af relevante apps.

Hvis du alligevel er typen, der higer efter et Apple Watch eller andet smartwatch, så bør du ikke købe et aktivitetsarmbånd. Armbåndet er klart billigere, men et smartwatch kan alle de samme ting, plus et par hundrede ting ekstra. Det er også klart her, at forskellen ligger. Lidt ligesom med pulsure, så er aktivitetesmålere/armbånd det første skridt, hvori et smartwatch er at gå skridtet videre.

Annonce