Smartwatches

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Vil du have et smartwatch, der kan bruges med en iPhone- eller Android-telefon?
Filtrer
Type
Produktegenskaber
Batteri
Tilslutninger
Puls
Internt
Display
Design
Hukommelse
Trådløst
Mål

1000+ produkter

Smartwatches Apple Watch Series 8 45mm Aluminum Case with Sport Band
200+ overvåger

Apple Watch Series 8 45mm Aluminum Case with Sport Band

Smartwatch

3.345 kr.

4,7

SMARTWATCH

Almindelige spørgsmål

Det er et ur med digitale funktioner, som du kan koble til din mobiltelefon. En af de mest almindelige funktioner er, at du kan få dine sms'er på dit ur, og ofte kan du også svare på beskeder eller opkald direkte på dit ur.

Hvis din bank understøtter mobilbetalinger, kan du også betale med dit ur ved kassen i stedet for at bruge kreditkort eller telefon. Brug også dit ur under din træning - for eksempel ved at bruge de indbyggede funktioner til pulsmåling. Eller brug en træningsapp, der henter data fra dit smartwatch, til at måle dit træningsprogram.

Med et smartwatch får du alle notifikationer på dit ur, og du behøver ikke at finde din telefon frem for at se, om det er noget vigtigt. Uret er nemt at bruge og kan vise dig meget af det, du har brug for at få besked om. Derudover, så hjælper uret dig med at holde styr på dit helbred. Det har blandt andet aldrig været lettere at finde ud af, hvor mange skridt du går. Mange modeller hjælper dig også med at måle både puls og søvn, så du hurtigt kan få et overblik over, hvordan dit helbred er.

Der er mange forskellige modeller af smartwatches, og der findes ikke ét smartwatch, der er bedre end alle andre. Det handler om, hvilke prioriteringer du har, og hvad du ønsker at bruge det til.

Hvis du primært vil bruge uret til træning, bør du vælge en model med mange træningsfunktioner, men det er modsat ikke så vigtigt, hvis du hovedsageligt vil bruge uret til at se og svare på dine sms'er. Uanset hvad du vil bruge uret til, så er det vigtigt at vælge et ur, der har det samme operativsystem som din telefon. For eksempel bør du overveje et Apple Watch, hvis du har en iPhone.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os