Garmin Vivofit 2
Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Garmin kommer nu med en ny og forbedret version af deres populære aktivitetsarmbånd, Vivofit, der kan hjælpe dig med at analysere dit nuværende aktivitetsniveau og opsætte nye mål for en mere fysisk aktiv hverdag.

Med Garmin Vivofit 2 får du en række brugbare aktivitetsindikationer og alarmer, hver gang det er på tide at røre dig. Armbåndet er let at anvende i en travl hverdag og kommer samtidig i et lækkert tidsløst design.Med Garmin Vivofit 2 gør du det let og sjovt at holde øje med dit daglige aktivitetsniveau. En mere fysisk aktiv livsstil i det daglige er uden tvivl sundt for både krop og sjæl. Den nye version af aktivitetsarmbåndet sikrer, at du får overholdt alle dine daglige opsatte mål ved at komme med indikationer og lydalarmer. Den kan også give dig informationer om, hvor mange timer du har sovet i døgnet samt skabe et overblik over dine perioder med henholdsvis fredfyldt søvn og søvn i bevægelse.

Armbåndet er intelligent og lagrer derfor oplysninger om dit aktivitetsniveau, så du hver dag kan justere og tilpasse dine mål. Vivofit 2 hjælper dig desuden ved at komme med forslag til, hvad din næste målsætning skal være og husker dig på, at du skal realisere den. Garmin Vivofit 2 kan udstyre dig med alle de informationer, du behøver for at løfte dit daglige aktivitetsniveau, så som klokkeslæt, kalorier, distance og hvor mange skridt, du har taget i løbet af dagen.Skærmen på Garmin Vivofit 2 kommer med en ny og forbedret baggrundsbelysning, der gør det let for dig at aflæse alle dine vigtige nøgleinformationer morgen og aften. Du behøver ikke at spekulere på at udskifte batteriet lige med det samme, da det har mere end et års levetid.

Med Garmin Vivofit 2 kan du dagligt gemme, planlægge og dele dine fremskridt på Garmin Connect, som den automatisk kan synkroniseres med. På Garmin Connect har du desuden mulighed for at tilmelde dig alskens udfordringer online. Det kan være med til at give dig en større motivation til dine fremtidige mål for forandringer, hver gang du får en virtuel medalje for din indsats. Garmin Vivofit 2 aktivitetsarmbånd er vandtæt, så du ikke behøver at tage det af, når du er i svømmehal eller i bad. Armbåndet kan fås i mange forskellige klassiske og moderigtige farver. Du kan desuden supplere ved at købe pakninger med tre forskellige farver, så du let kan skifte remmen ud alt efter din påklædning og dit humør.

Log ind
Bliv medlem