Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Garmin Vivoactive

Garmin Vivoactive

Sportsur, Unisex, Bluetooth, Pulsmåler, Vandtæt, Touchskærm, Vibration, Alarm, Farveskærm, Dato, Stopur, Tilpasselig datasider, Vandafvisende, Pulsmåler i håndled, Løb, Svømning
Flere egenskaber
Fra 1.569 kr. til 2.630 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Golfmeter DK

Garmin vívoactive

Garmin vívoactive

Garmin vívoactive

2.095 kr.
Fri fragt
Til butik

Smartwatch med activetracker og masser af sport apps, der passer til et væld af sportsgrene.

Er du glad for at træne, og har du længe overvejet, om du skulle investere i et smartwatch for at få mulighed for at få lidt kontrol over dine aktiviteter, så er Garmin Vivoactive et rigtigt godt valg.

Der er først og fremmest tale om et digitalur, men herudover er det også en såkaldt activetracker. Det betyder, at det tracker f.eks. dine skridt, men via diverse sports apps, har du mulighed for at indstille det til netop dit personlige behov, så du udnytter det maksimalt. Ved at trykke på den sports app, som passer til den aktivitet, som du skal i gang med, registrerer Vivoactive dine træningsdata, hvad enten aktiviteten foregår inden- eller udendørs. Blandt de sportsaktiviteter, der kan trackes, er gang, løb, svømning, cykling, golf og mange, mange andre.

Det siger næsten sig selv, at uret har indbygget GPS. Det gør dog også brug af det russiske GLONASS, som er et satellitsystem, der i det store og hele virker ligesom amerikanske GPS. GLONASS systemet råder over 24 satelitter, der alle har en position i ca. 20.000 kilometers afstand fra jorden. Det lyder som en rimelig stor afstand, hvilket det ikke er, hvis det sammenlignes med nogle af de mange tv-satelitter. De befinder sig nemlig hele 36.000 km fra jorden. Idéen med dette enestående system er at registrere så nøjagtig en position, som muligt. Faktisk afviger den maksimalt med 65 meter, og du og andre brugere er derfor garanteret fremragende forhold, når I er i gang med jeres aktiviteter.

Men lad os for et kort øjeblik vende opmærksomheden mod selve uret. Der er som sagt tale om et slankt digitalur med målene 43,8 x 38,5 x 8,0 mm. Hertil kommer en vægt uden rem på 18 gram og med rem 38 gram. Skærmen er en farvetouchscreen med en høj opløsning på 205 x 148 pixels.

For at få så stor glæde af dit Garmin Vivoactive smartwatch som muligt kan det anbefales, at du sætter dig godt ind i de muligheder, som det giver dig. Blandt andet kan du via Garmin Connect Mobile eller Garmin Connect på din computer nemt og overskueligt følge med i dine aktiviteter, lige som du via din smartphone kan få vist Smart Notifications ved f.eks. indgåede opkald, sms’er, e-mails, etc. Smart, enkelt, hurtigt.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnVivoactive
Produktegenskaber
TypeSportsur
GlastypeGlas
Urkasse materialePolyamid
Rem materialeSilikone, TPU
Vægt36 g
Opløsning205x148
Tilgængelige ur farverHvid, Sort
Tilgængelige rem farverSort
Data overførselTrådløs
MålgruppeUnisex
Vandtæt ned til
50 m
SensorerAccelerometer, GPS, Glonass, Kompas
Smarte funktionerMusikkontrol, Vejrudsigt
Smartphone kompabilitetAndroid, Windows, iPhone
Mobil App kompabilitetGarmin Connect
Trådløs teknologiANT+, Bluetooth Smart
Bluetooth Version4.0
Tykkelse/højde8.0 mm
Bredde38.5 mm
Længde28.6 mm
Diameter20.7 mm
Lanceringsår2015
EgenskaberAlarm, Bluetooth, Dato, Farveskærm, Pulsmåler, Stopur, Tilpasselig datasider, Touchskærm, Vandafvisende, Vandtæt, Vibration
Puls
Pulsmåler i håndledJa
Understøtter pulsremJa
Inklusiv pulsremJa
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
Trin tællerYes
InaktivitetsalarmYes
DistanceJa
Træning
SportsgrenLøb, Svømning
Andre træningsfunktionerAktivitetshistorik, Auto Pause, Distance, Hastighed, Manual omgang
Batteri
BatteritypeLithium batteri
GenopladeligJa
Batteritid (ur-tilstand)21.0 Dage
Batteritid (GPS/træningstilstand)10.0 timer
Favorit
Prisalarm