1. Elektronik
  2. Billede
  3. TV
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Det fornemme, meget slanke design hæver Samsung-UE55KS8005 op over gennemsnittet. Et Tv af kvalitet til konkurrencedygtig pris.

Designet på Samsung-UE55KS8005 har betegnelsen Premium Slim Design, og netop udformningen er med til at gøre denne model særlig attraktiv for mange danskere. Det er Tv på højt niveau alene i kraft af sit design, som får Tv'et til at passe som et fint møbel ind i de danske stuer. Samtidig er denne model med skærm-størrelsen på 55'' lidt mere tilgængelig prismæssigt end storebroderen i 8005-serien.

Samsung-UE55KS8005 kan derfor betegnes som en flot mellemklassemodel, der dog besidder de fleste af storebroderens egenskaber. Således er skærmen fortsat udstyret med 10-bit HDR-billedkvalitet, kombineret med HDR - High Dynamic Range og systemet UHD Premium samt Samsungs eget udviklede SUHD plus Supreme UHD Dimming. Med en sådan række af teknologiske frembringelser er Samsung-UE55KS8005 klar både til at vise Tv-billeder af meget høj kvalitet her og nu, ligesom Tv'et også er forberedt på fremtidige nye tiltag. Samsung-UE55KS8005 har en virkelig flot billedkvalitet, med fuldkommen klare farver, fantastisk skarphed og et super flot sort-niveau.

Meget tyder på, at fremtiden inden længe vil bringe et markant løft i billedkvaliteten for film og programmer vist på Tv. Det nævnes i den forbindelse, at Netflix arbejder med at kunne levere UHD/HDR-billeder. Denne kvalitet vil Samsung-UE55KS8005 fint kunne håndtere, og du vil kunne se frem til virkelig utrolige billeder på din Tv-skærm. Samsung-UE55KS8005 er derfor allerede indrettet på at kunne klare fremtidige udfordringer inden for Tv-billeder.

Desuden er Samsung-UE55KS8005 fremstillet med henblik på stor brugervenlighed. Styresystemet Tizen er installeret i Samsung-UE55KS8005, og det giver en venlig og let tilgængelig brugerflade. Tv'et tilbyder en stor mængde forskellige muligheder for anvendelse, blandt andet kan Samsung-UE55KS8005 forbindes til internettet. Desuden har Samsung-UE55KS8005 to Tv-tunere, hvilket gør dig i stand til at optage ét Tv-program, mens du ser et andet. Endvidere leverer Samsung en masse apps af forskellig slags, blandt andet til at downloade film.

Det er også en del af brugervenligheden, at Samsung-UE55KS8005 leveres inklusive en såkaldt One-Connect, hvilket er en praktisk boks, der samler kabler til at forbinde eksterne enheder med Tv'et. Du kan således lettere holde styr på dine kabler, både i forhold til at bruge dem og udskifte, og i forhold til at holde din stue ordentlig uden liggende kabler. Samsung-UE55KS8005 er et virkelig godt Tv, som er populært allerede blandt mange brugere. En oplagt mulighed også for dig, hvis du er på udkig efter nyt Tv.

Log ind
Bliv medlem