1. Computer & Software produkter
  2. Computere
  3. Tablets
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Når det gælder tablets, er Apple i front. Det var Apple, der kom først med en velfungerende tablet, og denne Apple iPad 2 lever op til traditionen.

Der er en række parametre, hvor blandt andre Apple kan vise innovation og foretagsomhed, når vi taler om markedet for tablets. Det gælder selvfølgelig design, ydelse, skærmkvalitet, software og mere til. På den anden side kender vi jo godt Apples tablets, og selvom der også denne gang er sket forbedringer, er det ikke de vilde omvæltninger, der møder os. Men vi får en tand mere på alle parametre.

Udseendet er ikke til at tage fejl af. Vi har en Apple tablet i hånden og foran øjnene. Denne iPad 2 er ultra tynd, faktisk så tynd at det kan virke lidt overdrevet. Behøver den reelt at være så slank, kun lige godt 6 mm tyk? Ja, faktisk er det en fordel at have en tynd tablet. Man kan selvfølgelig indvende, at du normalt sidder fredeligt ned med din tablet, måske endda mest derhjemme i sofaen. Men, meningen med en tablet er altså også, at du skal have mulighed for at tage den med dig, på arbejde, på dit studie, på rejser. Og i disse situationer er det ganske fikst, at din iPad 2 ikke fylder mere end en lille stak papir, og at den heller ikke vejer mere end lige knap et halvt kilo, blot 437 gram..

Apple iPad 2 ligger godt i hånden. Den åbnes med touch-ID, der virker godt og giver dig god sikkerhed. Skærmen er af fin kvalitet og kan fint bruges til at se film på. Højttalerne er måske ikke overrumplende gode, men de klarer jobbet og giver udmærket lyd, både til at lytte til musik på rejsen, til spil og til at se film og TV. Tabletten har en særdeles kraftig processor i sig, og den klarer udmærket alle normale opgaver som at surfe på internettet, se film og så videre. Reelt er denne iPad2 med 32GB formodentlig stærk og hurtig nok til at erstatte en laptop for de fleste brugere. Det er en overvejelse værd.

Batteriet giver dig cirka 10 timers ret intensiv brug mellem hver opladning, hvilket vil være tilstrækkeligt for de fleste brugere. Til arbejde og studie vil du måske skulle lade op hver anden dag, på en længere rejse med fly eller tog har du batteri nok til at være underholdt på det meste af turen. Apples iPads er fortsat de mest solgte tablets på verdensplan, og det er givetvis forklaret med design og kvalitet, især hvad ydelse angår.

Log ind
Bliv medlem