Samsung 850 Evo MZ-75E250B 250GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Samsung SSD 850 Evo er mere end bare en harddisk. Med mange brugbare funktioner og en imponerende performance, vil Samsung SSD 850 Evo 250 GB være en mærkbar opgradering af enhver computer.

Ifølge Samsung er Samsung SSD 850 Evo den næste generation, når det gælder lagring. Harddisken er udstyret med den nyeste SSD teknologi, inklusiv Samsungs egen 3D V-Nand, der bryder grænserne for tæthed, performance og holdbarhed, når det gæld NAND-arkitektur.Samsungs TurboWrite teknologi betyder også, at du vil opnå utroligt høje læse- og skrivehastigheder. Det skyldes for eksempel den såkaldte Enhanced RAPID mode, der bruger computerens egene ubrugte RAM, hvilket kan fordoble harddiskens hastighed.

Der er selvfølgelig essentielt, at en harddisk har en ordentlig holdbarhed, så den ikke pludseligt bukker under for almindelig brug. Samsung SSD 850 Evo har det, de kalder en en holdbarhedsklassificering på 75 TB. Det betyder, at du kan skrive 40 GB til harddisken hver dag, og den vil stadig holde minimum 5 år. Det er langt mere end de fleste kommer i nærheden af at skrive hver dag, og derfor kan du trygt regne med, at din harddiske vil overleve de næste par computere.

I udtrykket ser Samsung SSD 850 Evo rimeligt almindelig ud. Det er en standard 2,5” intern harddisk, der er 7 mm. tyk. Drevet understøtter SATA 3, men vil også fungere med SATA 2 og den originale SATA.

Af andre funktioner kan for eksempel nævnes Samsungs Magician software, der for eksempel kan bruges til at styre harddiskens mere avancerede funktioner. Det gælder for eksempel over-provisionering, der er en funktion, der bruger en del af SSD-opbevaringspladsen til at forbedre drevets performance. Du kan også kryptere drevet, ligesom du kan indstille forskellige funktioner, der kan påvirke drevets kernefunktioner som hastighed, holdbarhed og lignende.

Samsung SSD 850 Evo er en seriøs harddisk, der med en række attraktive funktioner vil være en opgradering af de fleste computere. Med nyudviklet teknik, der gør harddisken op til dobbelt så hurtig, vil de fleste opleve en markant forbedring, når der skal hentes filer frem og tilbage fra hukommelsen. Samtid lover Samsung en holdbarhed og stabilitet, som bør være mere end nok for de fleste almindelige brugere. Samsung SSD 850 Evo har også en attraktiv pris, der er billigere end mange konkurrenter og professionelle drev, der ellers er sammenlignelige på performance og funktioner.

Log ind
Bliv medlem