Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Elgiganten.dk

Altid lave priser og gigantisk udvalg! 14 dages returret - også i vores 37 varehuse landet over. Personlig kundeservice: 70807070 Køb til erhverv på vores B2B-webshop. Mulighed for fakturabetaling, bredt sortiment, køb alle dine varer ét sted og bestem selv hvor du handler.

Anmeldelser

Her ser du anmeldelser af butikken fra kunder, der har handlet hos dem, og fra PriceRunner Plus-medlemmer. Som medlem kan du hjælpe andre til at gøre bedre køb ved at skrive en anmeldelse og fortælle, hvad du synes var godt eller mindre godt, da du handlede hos butikken.

3,7

(6)

Kundeanmeldelser af denne butik kan kun gives af personer, der har gennemført et køb på butikkens hjemmeside.

5,0

Har ikke købt noget over nettet handler altid i butik
23. april 2019

4,5

Fin service og meget hjælpsomme.
18. marts 2019

3,5

Ingen kommentarer
18. marts 2019

4,6

Man får god betjening
31. januar 2019

3,2

"Kan jeg hjælpe dig?" spurgte den venlige ekspedient, i Elgiganten Slagelse, da jeg kiggede efter en ny vaskemaskine. Den som der var på tilbud, kunne jeg sagtens få, meeeeeeeeeeen, den tager minimum 4 timer og 20 min for en vask, betroede han mig, der var ingen muligheder for en kortere vask. Heller ikke da jeg spurgte specifikt ind til det. Heldigvis kunne han strakt lave et tilbud til mig på en Samsung vaskemaskine ( samme maskine som en anden sælger, tilbød mig ugen før), som han ville anbefalde. Jeg endte med at købe den med den lange vaske, og det viste sig at det vil kræve det lange eco-program, med forvask, eftervask og mellemvask for at nærme mig de magiske 4 timer og 20 min og det er faktisk en fin maskine! Så skal han ikke komme og tilbyde mig hjælp, hvis det kun er et spørgsmål om at han vil sælge mig et specifik produkt og ikke en generelt hjælp, han tilbyder. Tak for vildledende vejledning!
22. januar 2019

Information om Elgiganten.dk

Navn
Elgiganten.dk
Bedømmelser og anmeldelser

3,7

(6)

Butikkens hjemmeside
Adresse Hovedkontor
Arne Jacobsens Allé 16. 2 sal2300 København S
Telefon
70 80 70 70
Betalingsmuligheder
Dankort, VISA-Dankort, MasterCard, Netbank (Danske Bank og Nordea)
Fragtomkostninger
Levering af spil/film : 19,- Levering af postpakker: - leveret til nærmeste poshus : 0,- - leveret med omdeling til adressen : fra 39,- Levering af hvidevarer, TV og andre store varer: - leveret til kansten/dør (kun brofaste øer): fra 0,- - leveret til kantsten/dør ekspres: 199,- - inkl. opbæring, udpakning og emballage med retur : 499,- - inkl. installation, opbæring, udpakning og emballage med retur (kun hvidevarer) : 699,-
Returret
14 dages returret fra leveringsdato, dog følgende begrænsninger;- Ingen returret på varer solgt med abonnement.- Mobiltelefoner skal være i ubrudt emballage.- 6 dages returret på GPS/PDA i brudt emballage og 14 dages returret i ubrudt emballage.- Software, film og musik være plomberet.For alle varer gælder det, at der skal kunne fremvises original kvittering.
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem