Flere produkter under denne reklame

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit køb.

Pris

Type

Hårtype

Målgruppe

Farve

Mængde

Mærke

Butik

Sider:  1 2 3 4 5    

Total antal sider: 4337

Hårpleje

Hårpleje er hot. Vi bruger tonsvis af tid og penge på produkter til vores hår. Der bliver krøllet, glattet, friseret, farvet, fønet, stylet og sat op i nye frisurer. Vi vil have smukt, skinnende og sexet hår. Den tid, hvor vi bare tog den første og billigste shampoo i supermarkedet, er for længst forbi. Vi betaler gerne for at få de bedste produkter til håret. Hårpleje er blevet et helt kapitel for sig i vores stræben efter skønhed. I dag findes der shampoo, serum, balsam, hårkure, mousse, voks, hårlak, shinespray og alverdens andre stylingprodukter til alle typer hår. Fra fint hår til fedtet hår. Fra tyndt hår til tykt hår. Eller til krøllet hår og snorlige, skandinavisk glat hår. Til de korthårede og langhårede. Til genstridigt eller gråt hår. Kvinder bruger sammenlagt mere end to år af deres liv på hårpleje.

Elsker at eksperimentere

Hver fjerde kvinde har faktisk haft omkring 50 forskellige frisurer, når hun fylder fyrre år. Mange kvinder lader sig inspirere af stjernerne fra film og musikverdenen, når de vælger ny frisure og farve. De elsker at eksperimentere med håret og leger med nye looks. I en periode som blondiner, der har det sjovere. Eller en tid som kølig brunette og senere som ilter rødhåret. Med en glat page, punket strithår, krøllede lokker eller klassisk etageklip. Til sammenligning skifter mænd i gennemsnit kun deres frisure tre gange gennem livet. Men mænd halter derimod ikke bagefter, når det handler om hårpleje i hverdagen. Tværtimod. De er også begyndt at bruge mange timer foran spejlet for at få håret til at stritte på den rigtige måde eller se tilpas skødesløst trendy ud. De køber for formuer shampoo, voks og fiberprodukter til at forme frisuren. Teenage-fyre tager endda trenden til et nyt niveau, for de står gerne en time tidligere op om morgenen for at nå at sætte totterne kunstfærdigt med kilovis af voks og gelé.

Sex og selvtillid i håret

Og der er faktisk en god grund til, at vi lægger så mange kræfter i vores hårpleje. For håret spiller en stor rolle for både kvinder og mænd. Håret er nemlig afgørende for vores selvtillid og seksuelle udstråling. For håret viser, hvilken personlighed du føler dig som inden i eller i hvert fald, hvad du forsøger at signalere ud af til. På en dårlig hårdag må de fleste kvinder da også døje med lavt selvværd. For udover ansigtet, så er håret dét som flest kvinder forbinder med skønhed. Både deres egen og andres skønhed. Det viser en undersøgelse foretaget for skønhedsproduktet Imedeen. Et smukt hår associeres nemlig med at være attraktiv. Ifølge undersøgelsen vurderer hele 95 procent, at håret er så vigtigt, at en dårlig hårdag kan ødelægge selvtilliden og udstrålingen.

Nye hårplejeprodukter

Knap en fjerdedel af alle danske kvinder er nærmest kronisk utilfredse med deres hår, fordi det måske mangler fylde, har den forkerte farve, er tørt, slidt, for glat eller for kruset. Håret kan nemlig tage skade og blive spaltet og livløst af mange påvirkninger, som sol, saltvand, føntørring, glatning og selvfølgelig kemiske behandlinger som farvning. Så uanset, hvilken frisure eller farve, vi vælger, så kræver det personlig hårpleje. Èn fælles shampoo til hele familien eller at dele hårmousse med kæresten er altså ikke optimalt. Ofte må man prøve sig frem mellem de mange nye produkter til håret, før man finder sin favorit. For udbuddet er overvældende og der kommer konstant nye produkter inden for hårpleje, som lover os de smukke, lækre lokker, vi sukker efter.

Hold på håret

Håret betyder også rigtig meget for mange mænd- ikke mindst for mænd, som taber håret. Det er nemlig ikke alle mænd, der selv synes, at skaldede mænd er supermaskuline. Nogle mænd oplever derimod hårtabet som et tegn på aldring og svaghed. Så markedet for hårprodukter, der kan stimulere ny hårvækst eller stoppe hårtab, er nærmest eksploderet. Der findes nu blandt andet en hår-laser, der kan styrke hårsækkene og mindske hårtabet, og der er voks med hår-fibre, som kan få de sidste strå på issen til at se tykkere ud. Her på PriceRunner kan du finde alt til din personlige hårpleje. Både billige hårplejeprodukter og specialprodukter til særlige behov inden for hårpleje.