Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Singles Day 2019: Her er de bedste produktkategorier med gode tilbud

AfPriceRunner Opdateret 23. december 2019

Singles Day er er her med masser af produkter på udsalg. Håber du på at gøre et godt udsalgskup på Singles Day - som jo er verdens største udsalgsdag? Der er talrige muligheder for at gøre et kup - vi hjælper dig her på vej til at finde de gode tilbud.

Det er 11. november og dermed Singles Day – verdens største udsalgsdag. Det tog kun 90 minutter før der var solgt for 110 milliarder kroner hos den kinesiske internetgigant Alibaba.

Singles Day kommer fra Kina og finder hvert år sted 11 november. Singles Day er altid den 11. dag på årets 11. måned, altså 11. november. Baggrunden for datoer er de fire et-taller, der symboliserer det at være single eller alene.

Find de bedste tilbud

En opgørelse lavet klokken 7.00 i dag afslører, at netbutikkerne har tilbud på 6 % af samtlige produkter. Det kan sammenlignes med Black Friday 2018 hvor andelen af produkter, der var på udsalg var 22 %.

Priserne er i gennemsnit sat ned 16 % - til Black Friday 2018 var priserne i gennemsnit sat ned med 19 %.

Singles Day udsalget byder på masser af muligheder for at gøre en god handel. Det gælder om at se sig godt for og gøre sit forarbejde.

Det kan du gøre ved at bruge en prissammenligningstjeneste som f. eks PriceRunner, hvor du kan tjekke hvordan prisen på et produkt har udviklet sig over tid. Er den billigst nu eller har den faktisk være billigere tidligere på året.

Her finder du de bedste Singles Day 2019 tilbud

  1. Parfume
  2. Babyudstyr
  3. Barbermaskiner og trimmere
  4. TV
  5. Bærbar computer
  6. Ting til børneværelset
  7. Legetøj
  8. Aktivitetsmåler
  9. Mobiltelefoner
  10. Høretelefoner

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!

Log ind

Bliv gratis medlem