1. Start
  2. Singles Day 2023

VERDENS STØRSTE SHOPPINGDAG

Singles Day 2023

Årets store ’forkæl dig selv’-dag og verdens største shoppingdag. For dig betyder det, at du har en ny udsalgsdag at se frem til i november: datoen for Singles Day er den 11/11 – kun 14 dage før Black Friday!

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Singles Day

Singles Day er verdens største udsalgsdag med fokus på selvforkælelse. Dagen blev fejret første gang tilbage i 90’erne på et kinesisk universitet, hvor fire mænd satte sig for at hylde singlelivet med sjove aktiviteter. Datoen blev 11. november, og siden spredte fænomenet sig til andre universiteter og blev fejret af kvinder og mænd.

Singles Day er en hyldest til singlelivet, og dagen har fået sit navn efter dagens faste dato 11. november. Et-et-et-et. Datoen består af fire ettaller, som symboliserer fire enlige personer. I Kina, hvor singlernes dag blev opfundet i 1993, hedder dagen Guanggun Jie.

Det er utroligt nemt at huske! Den årlige tilbudsdag fejres altid den 11. november. Så nøjagtig som med Black Friday, der altid falder fredagen efter Thanksgiving, kan du huske, at Singles Day er enernes dag den 11. november (11.11).

Fire kinesiske studerende fandt angiveligt på Singles Day som en mærkedag tilbage i 1993, og i 2009 øjnede Jack Ma, der står bag Alibaba Group (det kinesiske svar på Amazon), så nogle spændende muligheder i konceptet. Det kunne blive en stor kinesisk shoppingdag fyldt med rabatter og tilbud, mente han. Derefter gik det stærkt, og det er hurtigt blevet et verdenskendt udsalg, som også kaldes for "11.11 Global Shopping Festival".

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os