SINGLES' DAY TILBUD

Singles' Day 2022

Singles' Day er årets store ’forkæl dig selv’-dag og verdens største shoppingdag. For dig betyder det, at du har en ny udsalgsdag at se frem til i november: datoen for Singles' Day er den 11/11 – kun 14 dage før Black Friday!

Butikker med Singles' Day-tilbud

Hundredvis af danske butikker og producenter ser frem til at fejre dagen sammen med dig. Det gør vi selvfølgelig også her på PriceRunner. Oversigten her er din genvej til butikkernes udsalg og Singles Day rabat.

Gode tilbud lige nu

0

produkter

3 tips til din Singles Day-shopping

 1. Lav en liste med dine ønsker

  Start med at danne dig et overblik over de produkter, der skal i kurven. Derved kan du holde fast i en form for overblik og undgå at blive revet med af butikkernes tilbud og rabatter - det går jo ikke, at du ender med at få sprængt budgettet med de velkendte impulskøb.

  Med din PriceRunner-profil kan du oprette lister og nemt holde styr på de produkter, der skal købes – du skal blot bruge hjerte-ikonet, som du finder på et produktbillede. Husk på, at du kan dele dine lister med familie og venner, så I kan inspirere hinanden.

  Vær også opmærksom på, at Black Friday står for døren blot to uger senere. Måske med endnu bedre rabatter.

 2. Tjek prisudviklingen og sammenlign priser

  Lad dig ikke forblænde af butikkernes rabatter og høje førpriser. Sammenlign tilbuddet med andre butikker, inden du lægger varen i kurven.

  Tjek også produktets prisgraf her på PriceRunner. Ser du store prisudsving, kan det indikere, at produktet ofte er på udsalg. Med prisgrafen kan du nemt afkode, om det bedre kan svare sig at vente med dit køb. Derfor vil det være en god idé at oprette en prisalarm på de produkter, du gerne vil købe – så får du automatisk besked, når vi registrerer et prisfald. Dine prisalarmer finder du under din profil.

 3. Shopper du uden for EU?

  Singles Day er verdens største shoppingdag. Så derfor er det egentlig let at finde Singles Day-tilbud uden for Danmark. Blandt andet hos kinesiske AliExpress.com (Alibaba Group), hvor Singles Day-konceptet startede tilbage i 2009.

  Køber du noget fra en butik uden for EU, skal du tage højde for både importgebyr, moms og told, der kan blive lagt oveni varens pris. Du skal nemlig betale både moms og importgebyr oveni den prisen på alle varer, der er handlet uden for EU. Sørg derfor for, at du kigger på den samlede pris, når du sammenligner, så du er sikker på at gøre en god handel.

Sådan kan du bruge din Singles’ Day i år

Selvom Singles Day har fokus på singler, er der jo ingen der siger, at du skal bruge dagen helt alene. Du kan også bruge dagen til at gå all-in på selvforkælelse! Vælger du alligevel at bruge dagen i dit eget selskab, så får du her lidt inspiration til noget, du kan bruge tiden på.

Få hjælp til at finde de bedste Singles Day tilbud

På Singles Day 2022 har du os til at hjælpe dig - vi finder nemlig de bedste deals og håndplukker de allerbedste Singles Day 2022 tilbud. Få glæde af dem ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi samler de bedste, eller følg os på Instagram, hvor vi deler dem live.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Følg os på Instagram

Forkæl dig selv med det bedste af det bedste

Vidste du, at du kan finde tests, guides og anden inspiration, så du nemt finder de bedste produkter til dit behov?

Hvad er Singles Day?

Singles Day er verdens største shoppingdag, hvor der er ekstra fokus på selvforkælelse og mig-tid. Sådan lyder det i butikkernes markedsføring, men det har ikke altid været sådan.

Oprindeligt handlede Singles Day (eller Guanggun Jie, som dagen hedder i Kina) om at bryde med ensomheden og det ensformige liv som single. Det skulle i hvert fald være det, som fire studerende fra Nanjing University i Kina eftersigende diskuterede i 1993; hvorfor ikke hylde singlelivet med en dag fyldt med sjove aktiviteter sammen med sine venner?

Singles Day spredte sig efterfølgende til andre universiteter rundt i Kina og blev set som et modtræk til Valentine’s Day – altså som en slags anti-valentinsdag – hvor særligt kinesiske mænd tog dagen til sig for at fejre singlelivet. Senere kom også singlekvinderne på banen. Pludselig havde alle en god undskyldning for at mødes til sjov og spas en dag i midt i november.

Hvornår er det Singles Day?

Singles Day fejres altid den 11. dag i årets 11. måned, altså 11. november. Og det er simpelthen gentagelsen af tallet ”1”, der kan forklare, at det blev den dato. De fire ettaller symboliserer nemlig alenetilværelsen og det at være single.

Singles' Day dato

Danske butikker: Vi vil også fejre Singles Day

Med en ny udsalgsdag som Singles Day har man pludselig en ny anledning til at forkæle sig selv med nye produkter. Sådan har konceptet egentlig været siden 2009, hvor Alibaba Group (den kinesiske pendant til Amazon) øjnede muligheden for et nyt stort udsalg.

De første år var tilbuddene mest henvendt mod singler. I dag er det mere eller mindre alle slags produkter, der kan komme på tilbud under Singles Day - nøjagtig som vi kender det fra Black Friday-udsalget. I 2021 solgte Alibaba, den kinesiske shopping-gigant, varer for et rekordhøjt beløb, hvad der svarer til omkring 647 milliarder kroner. Hvad der bliver brugt i år er endnu uvist.

Singles Day har vokset sig stort uden for Kina, hvor den siden 2017 har været bredt ud til de danske forbrugere, da mange store butikker valgte at markere dagen. Hvert år har konceptet vokset sig større, og det er sikkert at sige, at Singles Day er kommet for at blive.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Singles Day

Singles Day er verdens største udsalgsdag med fokus på selvforkælelse. Dagen blev fejret første gang tilbage i 90’erne på et kinesisk universitet, hvor fire mænd satte sig for at hylde singlelivet med sjove aktiviteter. Datoen blev 11. november, og siden spredte fænomenet sig til andre universiteter og blev fejret af kvinder og mænd. Nu har Singles Day så spredt sig til andre lande og er i høj grad en festdag til ren og skær selvforkælelse.

Singles Day er en hyldest til singlelivet, og dagen har fået sit navn efter dagens faste dato 11. november. Et-et-et-et. Datoen består af fire ettaller, som symboliserer fire enlige personer. I Kina, hvor singlernes dag blev opfundet i 1993, hedder dagen Guanggun Jie.

Det er utroligt nemt at huske, hvornår det er Singles Day. Den årlige tilbudsdag fejres altid den 11. november. Så nøjagtig som med Black Friday, der altid falder fredagen efter Thanksgiving, kan du huske, at Singles Day er enernes dag den 11. november (11.11).

Fire kinesiske studerende fandt angiveligt på Singles Day som en mærkedag tilbage i 1993, og i 2009 øjnede Jack Ma, der står bag Alibaba Group (det kinesiske svar på Amazon), så nogle spændende muligheder i konceptet. Det kunne blive en stor kinesisk shoppingdag fyldt med rabatter og tilbud, mente han. Derefter gik det stærkt, og det er hurtigt blevet et verdenskendt udsalg, som også kaldes for "11.11 Global Shopping Festival".

Singles Day betyder Singlernes dag; dagen, der hylder singlelivet og selvforkælelsen. Derfor er det blevet en stor tilbudsdag, hvor du kan finde gode Singles Day tilbud .

Singles Day har hurtigt slået sig fast som verdens største udsalg. I Danmark er Black Friday stadig størst, men flere og flere butikker hopper med på Singles Day, og det tyder på, at den nye tilbudsdag er kommet for at blive.

Shoppingdagen er efterhånden taget til i dansk sammenhæng, så du kan godt regne med at finde Singles Day-tilbud hos flere af de populære butikker, herunder Matas Singles Day, Proshop Singles Day, Power Singles Day og Elgiganten Singles Day - blot for at nævne nogle. Uanset om du er single eller i et forhold, kan du finde Singles Day-tilbud til dig - der er noget for enhver.

Gør dig klar til Black Friday 2022

Har du fået smag for de gode Singles Day tilbud? Det går nemlig ikke længe, før det er Black Week og derved Black Friday 2022, der er Danmarks største shoppingdag. Under hele Black Week vil der være skarpe tilbud og muligheder for deals, inden det topper om fredagen; Black Friday udsalg. Black Friday dato er i år 25. november.

Gør dig allerede nu klar til den store shoppinguge og -dag, hvor der er store chancer for at finde store Black Friday tilbud på alt fra elektronik til tøj. Vi har samlet al information og alle tilbud til dig - på ét sted.

Black Friday-tilbud