Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Echo Hækkeklipper

Relaterede butikstilbud

Echo Hækkeklipper HCAS 2620 ES HD

Echo Hækkeklipper HCAS 2620 ES HD

Echos HCAS-2620ES Hækkeklipper er i professionel kvalitet og ergonomisk design, Kort rækkevidde. Denne stanghækkeklipper er i meget kraftig udførsel. Echo Stanghækkeklipper er vægten fordelt meget bedre mellem hænderne, du kan altså ikke bære hele maskinen i den ene hånd som på en traditionel hækkeklipper. De er med tipbeskyttelse, så skær ikke ødelægges ved at støde ind i mur og hegn. output effekt på 1 kW. Det kan anbefales at tilkøbe en elephantsnabel for aflastning ved længere brug. Se tilbehør til denne maskine Hækkeklipper i professionel kvalitet med dobbeltskær der let kan indstilles i forskellige vinkler -45 til +90 grader. Er specielt velegnet til bl.a. at klippe brede hække, bunddække og under buske m.v. Echo giver 5 års garanti til private og 2 års garanti til erhvervskunder, du skal bare komme til et årligt eftersyn med din Echo maskine.

5.495 kr.

Fri fragt

Bahn-Larsen Logo
Echo Hækkeklipper for PPT 265 ES

Echo Hækkeklipper for PPT 265 ES

Har du en virkelig høj hæk, så er denne hækkeklipper et godt tilkøb til en Echo PPT 265 ES. Denne er statter blot savhovedet og så er du igang med dig store hæk.

3.195 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Hækkeklipper hcr165es

Hækkeklipper hcr165es

Hækkeklipper HCR165ES Hækkeklipperen til den krævende professionelle bruger Kraftig maskine med høj effektivitet og ekstrem holdbarhed. Professionel anti-vibrations system til mange timers daglig brug Udstødningsgas føres væk fra brugeren. Multifunktionsgreb. To-takt 21,2cc. Vægt: 5,1 kg. Bemærk der er tungfragt på denne vare, ring/skriv evt. og aftale fragtpris.

4.995 kr.

Fri fragt

Hjallerup Maskinforretning Logo
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner