Asko Opvaskemaskine

Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Strømforsyning
Forbrug
Vandforbrug
Mål

40 produkter

Sorter efter popularitet
Opvaskemaskine Asko DFI676GXXL1 Integreret

Asko DFI676GXXL1 Integreret

Integrerbar, 60 cm, 38 dB

11.195 kr.

5,0

OPVASKEMASKINE

Almindelige spørgsmål

De fleste opvaskemaskiner fungerer på stort set samme måde. De vigtigste forskelle er design og æstetik. Vand tages ind i bunden af opvaskemaskinen gennem tilløbsslangen. Derefter opvarmes vandet af et element, der sidder under spulearmene. Vandtrykket får til sidst spulearmene til at dreje rundt og sprede vandet i maskinen. Det snavsede vand pumpes ud, og der kommer rent vand ind.

En almindelig opvaskemaskine uden avancerede funktioner kan holde op til 15 år, men det er ikke usædvanligt, at den skal udskiftes efter 10 år. De fleste fejl kan dog repareres. For eksempel, så er det en almindelig fejl, at maskinen ikke fyldes med vand, hvilket kan skyldes mange forskellige ting. Udover at slangen kan være stoppet, så kan det være en sikring, der er gået, på grund af utætheder.

Det er en opvaskemaskine, der mangler både toppanel, forsidepanel og nogle gange endda vægpaneler. De er beregnet til en eksisterende køkkenindretning og er forsynet med en diskret låge i samme materiale og farve som resten af køkkenet. Mange mennesker foretrækker en integreret opvaskemaskine af æstetiske årsager. Funktionelt er der dog ingen forskel.

Annonce