Robotstøvsugere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor meget vil du betale for en robotstøvsuger?
Filtrer
Produktegenskaber
Batteri
Ydeevne
Egenskaber
Trådløst
Information om bæredygtighed
Mål

400+ produkter

Robotstøvsugere Roborock S7
Roborock Logo
4,0/5

Roborock S7

Roborock, 67 dB, Batteritid 180 min

3.399 kr.

4,7

Roborock S6 MaxV
Roborock Logo
Bedst i test

Roborock S6 MaxV

Roborock, 67 dB, Batteritid 180 min

4.299 kr.

Robotstøvsugeren gør rent - også selvom du ikke lige har fået ryddet op først.

ROBOTSTØVSUGER

Almindelige spørgsmål

Når du køber en robotstøvsuger, er det vigtigt at overveje, hvilke funktioner du har brug for, hvor stort arealet i dit hjem er, og hvor let overfladerne er at rengøre. Hvis du har kæledyr og tykke tæpper, skal du prioritere god sugning, mens en model med en moppefunktion kan være en god prioritet, hvis du ikke har tæpper i dit hjem.

Robotstøvsugeren drives af et smart navigationssystem, som hjælper støvsugeren med at registrere forhindringer i dit hjem såsom møbler og vægge. For at gøre dette muligt er alt, hvad du skal gøre, at programmere din robotstøvsuger til at lære dit hjems indretning, og når du starter den op for første gang, gemmes det i maskinens hukommelse. Nogle modeller har et indbygget kamera til at skelne mellem forhindringerne i dit hjem, men den mest almindelige måde for maskinen at navigere gennem værelserne på er med en laser.

Robotstøvsugere kan ofte krydse dørtærskler, men det afhænger af højden af tærsklerne i dit hus. De fleste modeller i dag kan krydse tærskler op til én centimeter høje. For nogle modeller er selv to centimeter mulige at krydse. Hvis du har en tærskel højere end dette, kan det være vanskeligere, og nogle gange har robotstøvsugeren brug for flere forsøg på at krydse, hvilket kan føre til, at maskinen sidder fast eller slet ikke krydser.

Annonce