Robotstøvsugere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor meget vil du betale for en robotstøvsuger?
Filtrer
Produktegenskaber
Batteri
Ydeevne
Egenskaber
Trådløst
Mål

300+ produkter

Robotstøvsugere Roborock S8
Roborock Logo
200+ overvåger

Roborock S8

Roborock, 68.5 dB, Batteritid 180 min

4.090 kr.

4,9

3 tips, før du køber en robotstøvsuger

En lydløs robotstøvsuger findes ikke. Lyden betyder ikke så meget, hvis robotten støvsuger, mens du ikke er hjemme. Men hvis den skal klare rengøringen, når du sidder i sofaen og ser TV – så er det en anden sag.

I en fysisk butik kan du måske bede om at høre robotten i drift. Hvis du køber den online, så kan du kigge efter anmeldelser af, hvor støjende den opleves.

Arealet, som robotten skal holde rent, påvirker, hvad du bør kigge efter hos en robotstøvsuger.

  • Lille areal. Til en mindre bolig kan du spare penge ved at vælge en støvsuger med mindre batteritid, og hvor du selv skal tømme støvbeholderen. Hvis din bolig er tæt møbleret, så kan det være en god idé at investere i en robotstøvsuger med god navigation – så den kan komme rundt i alle krogene.

  • Stort areal. Til en stor bolig og til større overflader, der vil du have en støvsuger, der kan gøre rent længere. Her er det praktisk med større kapacitet til snavs, eller en robotstøvsuger, som kan tømme snavset automatisk. På den måde kan robotten blive færdig uden at gå i stå, fordi den venter på, at du skal tømme støvsugeren.

Flere og flere anskaffer en robotstøvsuger, for at holde niveauet af hår fra de lodne venner nede. I hjem med dyr, der fælder hår er det vigtigt, at du køber en robotstøvsuger, der er god til at suge hår op. Dyrehår kan være hårdere for en robotstøv end almindeligt støv og snavs.

Samvirke giver her lidt ekstra tips til at vælge en robotstøvsuger.

ROBOTSTØVSUGER

Almindelige spørgsmål

Når du køber en robotstøvsuger, er det vigtigt at overveje, hvilke funktioner du har brug for, hvor stort arealet i dit hjem er, og hvor let overfladerne er at rengøre. Hvis du har kæledyr og tykke tæpper, skal du prioritere god sugning, mens en model med en moppefunktion kan være en god prioritet, hvis du ikke har tæpper i dit hjem.

Robotstøvsugeren drives af et smart navigationssystem, som hjælper støvsugeren med at registrere forhindringer i dit hjem såsom møbler og vægge. For at gøre dette muligt er alt, hvad du skal gøre, at programmere din robotstøvsuger til at lære dit hjems indretning, og når du starter den op for første gang, gemmes det i maskinens hukommelse. Nogle modeller har et indbygget kamera til at skelne mellem forhindringerne i dit hjem, men den mest almindelige måde for maskinen at navigere gennem værelserne på er med en laser.

Robotstøvsugere kan ofte krydse dørtærskler, men det afhænger af højden af tærsklerne i dit hus. De fleste modeller i dag kan krydse tærskler op til én centimeter høje. For nogle modeller er selv to centimeter mulige at krydse. Hvis du har en tærskel højere end dette, kan det være vanskeligere, og nogle gange har robotstøvsugeren brug for flere forsøg på at krydse, hvilket kan føre til, at maskinen sidder fast eller slet ikke krydser.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os