• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. ∕
  3. Hjem & Husholdning
  4. ∕
  5. Køkken
  6. ∕
  7. Køkkenknive
  8. ∕
  9. Knive
  10. ∕
  11. Kai Knive

Kai Knive

Prøv fleksible betalinger med

KlarnaLær hvordan
Kokkeknive
Grøntsagsknive
Brødknive
Skrælleknive
Santokuknive
Filtrer
  • Køkkenknive
  • Knive
  • Knivtilbehør
Produktegenskaber
Strømkilde
Mål

100+ produkter

Vis som tabel
Kai Knive Kai Shun Classic DM-0706L Kokkekniv 20 cm
Trender

Kai Shun Classic DM-0706L Kokkekniv 20 cm

Kokkekniv, Venstrehåndet, Bladlængde: 20 cm, Samlet længde: 39.3 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.454 kr.
9+butikker
Kai Knive Kai Shun Premier TDM-1700 Skrællekniv 10 cm
-175 kr.

Kai Shun Premier TDM-1700 Skrællekniv 10 cm

Skrællekniv, Bladlængde: 10 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

959 kr.1.134 kr.
9+butikker
Kai Knive Kai Shun Classic DM-0712 Kokkekniv 18 cm
Trender

Kai Shun Classic DM-0712 Kokkekniv 18 cm

Kokkekniv, Bladlængde: 18 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

1.699 kr.1.745 kr.
9butikker
Kai Knive Kai Shun Classic DM-0700 Skrællekniv 9 cm

Kai Shun Classic DM-0700 Skrællekniv 9 cm

Skrællekniv, Bladlængde: 9 cm, Samlet længde: 19.4 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Stål, Skaftmateriale: Træ

645 kr.664 kr.
9+butikker
Kai Knive Kai Shun Classic DM-0728 Grøntsagskniv 16.5 cm

Kai Shun Classic DM-0728 Grøntsagskniv 16.5 cm

Grøntsagskniv, Bladlængde: 16.5 cm, Samlet længde: 28.7 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Stål, Skaftmateriale: Træ

1.490 kr.1.519 kr.
9+butikker
Kai Knive Kai Shun Classic DM-0705 Brødkniv 23 cm

Kai Shun Classic DM-0705 Brødkniv 23 cm

5,0

Brødkniv, Bladlængde: 23 cm, Samlet længde: 35.2 cm,Opvask i hånden, Bølgeskær, Knivsbladmateriale: Kulstål, Stål, Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.505 kr.
9+butikker
Kai Knive Kai Shun Premier Tim Mälzer TDM-1706 Kokkekniv 20 cm
-254 kr.

Kai Shun Premier Tim Mälzer TDM-1706 Kokkekniv 20 cm

Kokkekniv, Venstrehåndet, Højrehåndet, Bladlængde: 20 cm, Samlet længde: 32.5 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.745 kr.1.999 kr.
8butikker
Kai Knive Kai Shun Classic DM-0701 Universalkniv 15 cm

Kai Shun Classic DM-0701 Universalkniv 15 cm

Universalkniv, Bladlængde: 15 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

993 kr.
9+butikker
Kai Shun Classic DM-0702 Santokukniv 18 cm

Kai Shun Classic DM-0702 Santokukniv 18 cm

Santokukniv, Bladlængde: 18 cm, Samlet længde: 30.5 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.399 kr.
9butikker
Kai Shun Premier TDM-1702 Santokukniv 18 cm

Kai Shun Premier TDM-1702 Santokukniv 18 cm

Santokukniv, Venstrehåndet, Højrehåndet, Bladlængde: 18 cm, Samlet længde: 43.5 cm,Opvask i hånden, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.699 kr.
9butikker
Kai Shun Premier TDM-1742 Grøntsagskniv 14 cm

Kai Shun Premier TDM-1742 Grøntsagskniv 14 cm

Grøntsagskniv, Højrehåndet, Venstrehåndet, Bladlængde: 14 cm,Opvask i hånden, Dobbelt blad, Knivsbladmateriale: Stål, Skaftmateriale: Træ

1.618 kr.
8butikker
Kai Shun Classic DM-0718 Santokukniv 7 cm

Kai Shun Classic DM-0718 Santokukniv 7 cm

Santokukniv, Bladlængde: 7 cm,Opvask i hånden,Olivenslebet, Knivsbladmateriale: Stål, Rustfrit stål, Skaftmateriale: Træ

1.464 kr.1.578 kr.
9butikker
KNIVE

Almindelige spørgsmål

Køkkenknive er skæreredskaber designet til madlavning. Disse knive varierer i størrelse og form for at håndtere forskellige opgaver som at skære, hakke og filetere.

At vælge den rigtige køkkenkniv afhænger af dine behov. Knive skal passe til din håndstørrelse og det arbejde, de skal udføre. Overvej faktorer som bladets materiale, længde og type. En universalkniv er alsidig, mens en brødkniv er ideel til skæring af brød uden at smuldre det.

Køkkenknive omfatter kokkeknive, universalknive, brødknive og filetknive. Hver type har et specifikt formål. Kokkekniven er alsidig til mange opgaver, mens brødkniven har et savtakket blad til skæring af brød. Filetkniven er tyndere for præcisionsarbejde med fisk.

Køkkenknive bør slibes regelmæssigt for at bevare deres effektivitet. Slibning anbefales, når kniven ikke længere nemt skærer igennem madvarer. Brug en slibesten eller et strygestål til at vedligeholde knivens skarphed. Hyppigheden afhænger af brugen; daglig brug kræver hyppigere vedligeholdelse.

Keramiske knive er lettere og holder skarpheden længere end stålknive. Dog kan de være mere skrøbelige. Stålknive er mere robuste og nemmere at slibe, hvilket gør dem velegnede til tungere opgaver. Valget afhænger af dine præferencer og anvendelsesbehov.

Knive: 3 ting at overveje, før du køber

Det materiale, som en kniv er lavet af, påvirker både skarphed, vedligeholdelse og holdbarhed. Rustfrit stål er populært på grund af dets modstandsdygtighed over for rust og korrosion, men kræver regelmæssig slibning for at holde skarpheden. Keramiske knive er ekstremt skarpe og holder sig sådan i længere tid, men de kan være skrøbelige og ikke egnet til hårde opgaver som at hakke ben. Overvej dine behov og præferencer, når du vælger materiale.

Et godt greb kan gøre en stor forskel, når du arbejder med skruetrækkere i længere tid. Vælg en skruetrækker med et ergonomisk designet håndtag, der passer godt i din håndflade. Dette kan reducere træthed og give bedre kontrol under arbejdet. Materialer som gummi eller plast med skridsikre overflader kan også forbedre grebet betydeligt.

Forskellige knive er designet til specifikke opgaver i køkkenet. En kokkekniv er alsidig og kan bruges til det meste fra hakning til skæring af kød. En brødkniv har et savtakket blad, der nemt skærer igennem brødskorper uden at mase dem. Hvis du ofte arbejder med fisk eller kød, kan en fileteringskniv eller udbeningskniv være nyttige værktøjer. Vælg knive baseret på de opgaver, du oftest udfører.

Du har set 48 af 134 produkter.

Annonce

​
​​
​​
​​
​​

Annonce

Annonce