Knive

Global
Global
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

1000+ produkter

Knive Gastrotools Essential 28386162962 Knivsæt

Gastrotools Essential 28386162962 Knivsæt

Knivsæt med Kokkekniv, Santokukniv, Universalkniv,Olivenslebet, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål

1.999 kr.
Knive Global Classic G-9 Brødkniv 22 cm
-100 kr.

Global Classic G-9 Brødkniv 22 cm

Brødkniv, Bladlængde: 22 cm, Samlet længde: 34 cm, Japansk kniv,Opvask i hånden, Bølgeskær, Knivsbladmateriale: Rustfrit stål, Skaftmateriale: Rustfrit stål

599 kr.499 kr.

5,0

Tre tips, når du skal købe en køkkenkniv

  • Et knivsæt med 3-5 gode knive er et godt sted at begynde, når du skal etablere dit første hjem.
  • En kokkekniv er den vigtigste kniv i køkkenet. Det brede blad og den let buede knivsæg kan både skære kød, frugt og brødsamt kløve et helt knoldselleri.
  • En lille grøntsagskniv er god til at skære samt skrælle frugt og grønt. Størrelsen gør den også til en god køkkenkniv til børn.
  • En god brødkniv skærer alt fra rugbrød til et friskbagt franskbrød – så du ikke maser det helt fladt. Det savtakkede blad er også godt til tomater, mandler og chokolade.
  • En japansk køkkenkniv – santokukniv er populær. Især i det grønne køkken, hvor knivens flade profil giver høj præcision i snittene.
  • Stålknive er enten smedede eller udstansede. Smedede knive af kulstål er de skarpeste knive i skuffen – hvis du husker at slibe dem. De må ikke komme i opvaskemaskinen og pas på med syreholdige råvarer.
  • Keramiske knive er lette og holder skarpheden længe – men de kan splintre, hvis du taber dem. Keramiske knive reagerer heller ikke på syreholdige stoffer.

En god og skarp kniv er mere sikker at bruge, fordi den skærer uden brug af kræfter – men hav altid plaster klar i skuffen.
Vask altid dine knive op i hånden. Det har knivene bedst af, og så beskytter du samtidig plastiken på opvaskemaskinens trådkurve, som let kan ruste.

Gastrofun.dk har skrevet mere om de forskellige typer køkkenknive.

Annonce

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.