1. Start
  2. Lyd & Billede
  3. Medieafspillere
  4. Chromecast Medieafspillere

Chromecast Medieafspillere

Filtrer
Type
Produktegenskaber
Billede
Egenskaber
Tilslutninger
Filformat
Trådløst
Information om bæredygtighed
Strømforsyning
Lyd
Mål

20 produkter

Chromecast Medieafspillere Google Chromecast with Google TV 4K
-60 kr.

Google Chromecast with Google TV 4K

TV, Chromecast, Spotify Connect, WI-FI, 3.840x2.160 (4K Ultra HD)

415 kr.355 kr.

4,6

MEDIEAFSPILLERE

Almindelige spørgsmål

Kært barn har mange navne. Medieafspiller er et lidt løst udtryk for det som de fleste kender som Chromecast, Apple TV og lignende.

Teknisk set inkluderer begrebet også software som musiktjenester, men her holder vi den på de fysiske produkter, og derfor er det, i bund og grund, et stykke hardware, som du kan bruge til at streame med.

Det helt store spørgsmål. Den mest normale genstand, er klart Googles Chromecast. Det er en lille boks, man kobler til sit TV med HDMI, og derefter kan du streame fra din PC eller din telefon direkte til fjernsynet.

Der findes også Apple TV. Det er lidt mere “sit eget system”, i den forstand, at den også gør det muligt at hente flere forskellige Apple apps eller koble din iPhone til TV’et.

Man bør kigge på afspillere og overveje, hvilken, der passer bedst til ens eget behov. Hvis du alligevel kun bruger Android produkter (Samsung telefon og LG TV, for eksempel), så er en Chromecast nok det smarteste valg.

Det er svært at sige, hvilken afspiller er bedst. Hvis man leder efter masser af funktioner og 4K funktionalitet, så ligger Apple TV klart i toppen - især når det kommer til udvalget af indhold. Når det kommer til Android-segmentet, så er Nvidia Shield og Xiaomis Mi Box også rigtig gode løsninger. Chromecasten er klart den billigste og nemmeste mulighed, men det betyder også, at du ofrer nogle funktioner.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os