• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Lyd & Billede
  3. Medieafspillere
  4. Spotify Connect Medieafspillere

Spotify Connect Medieafspillere

Filtrer
Type
Produktegenskaber
Billede
Egenskaber
Tilslutninger
Filformat
Trådløst
Information om bæredygtighed
Lyd
Strømkilde
Mål

34 produkter

Spotify Connect Medieafspillere Google Chromecast with Google TV HD
1000+ overvåger

Google Chromecast with Google TV HD

4,6

TV, Spotify Connect, Chromecast, WI-FI, 1.920x1.080 (Full HD)

288 kr.
Bilka
ComputerSalg
i 36 butikker
MEDIEAFSPILLERE

Almindelige spørgsmål

Kært barn har mange navne. Medieafspiller er et lidt løst udtryk for det som de fleste kender som Chromecast, Apple TV og lignende.

Teknisk set inkluderer begrebet også software som musiktjenester, men her holder vi den på de fysiske produkter, og derfor er det, i bund og grund, et stykke hardware, som du kan bruge til at streame med.

Det helt store spørgsmål. Den mest normale genstand, er klart Googles Chromecast. Det er en lille boks, man kobler til sit TV med HDMI, og derefter kan du streame fra din PC eller din telefon direkte til fjernsynet.

Der findes også Apple TV. Det er lidt mere “sit eget system”, i den forstand, at den også gør det muligt at hente flere forskellige Apple apps eller koble din iPhone til TV’et.

Man bør kigge på afspillere og overveje, hvilken, der passer bedst til ens eget behov. Hvis du alligevel kun bruger Android produkter (Samsung telefon og LG TV, for eksempel), så er en Chromecast nok det smarteste valg.

Det er svært at sige, hvilken afspiller er bedst. Hvis man leder efter masser af funktioner og 4K funktionalitet, så ligger Apple TV klart i toppen - især når det kommer til udvalget af indhold. Når det kommer til Android-segmentet, så er Nvidia Shield og Xiaomis Mi Box også rigtig gode løsninger. Chromecasten er klart den billigste og nemmeste mulighed, men det betyder også, at du ofrer nogle funktioner.

Tre tips, når du vil købe en medieafspiller

Den billigste måde at gøre et TV smart på har længe været en Chromecast. Googles lille streamingpuck er en meget nem løsning, og den fungerer med både Android og iPhone (om end en smule mere begrænset til sidstnævnte).

Ellers findes de mest almindelige tjenester indbygget i Playstation og Xbox. Langt fra alt er der, men det er fint til afspilning af både populære streamingtjenester og lokale medier.

Der er en pointe i at holde dig til samme system derhjemme.

  • Hvis I primært bruger iPhone og Apple hjemme, så vil det fungere bedst med et Apple TV.

  • Hvis I primært benytter Android – og især hvis du har Googles smart-højttalere derhjemme, så spiller det bedst sammen med Android-baserede medieafspillere.

Ovenstående er naturligvis ikke en krav, men det vil bare passe godt sammen.

Især de ældre smart TV'er bliver ikke opdateret. Det betyder, at apps efterhånden "falder ud" eller holder op med at fungere, fordi systemet er for gammelt.

Separate medieafspillere kan komme ud for det samme, selvom det ikke altid er tilfældet. Både Apple TV 4 (nu Apple TV HD) og første generations Chromecast kører stadig. Det samme kan dog ikke siges om visse andre medieafspillere med Android TV.

Undersøg derfor, hvor længe du kan forvente opdateringer til din nye medieafspiller.

Annonce